Στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου

Στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφιέρωμα: Πίτσες 2016 – πρωτότυπες, γρήγορες, απολαυστικές!

Όλα τα μυστικά για λαχταριστή πίτσα στο άψε-σβήσε. Με απλά υλικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς 

Στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου-1

H ιδέα του μήνα: Ο μουσακάς της Νένας!

Δεν έχει στρώσεις, δεν έχει πατάτες, ούτε μπεσαμέλ. Τον δοκιμάσαμε και μας ενθουσίασε.Στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου-2

Γαστρονομικό ταξίδι στη Βηρυτό

Ενα λιβανέζικο γεύμα περιλαμβάνει περίπου 40 μεζέδες, για να ανοίξει η όρεξη! Ανάμεσα σε αυτούς, η διάσημη σαλάτα τους, ταμπουλέ.

Κάν'το μόνος σου: Μπάρες δημητριακών και Smoothies!

Φτιάχνουμε μόνοι μας, στο σπίτι μας με απλά υλικά υγιεινά σνακ και ροφήματα που θα μας δώσουν ενέργεια και όρεξη. Ιδανικά για το διάλειμμα στο σχολείο και στη δουλειά.

Στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου-3

Ο γαύρος αλλιώς

Τέσσερις συνταγές για να τον απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο! 

Στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου-4

Νέα ελληνική κουζίνα: Βλίτα

Τα έχουμε συνηθίσει βραστά σε σαλάτα με λαδόξιδο, αλλά το άχνισμα με την ντομάτα αναδεικνύει όσο τίποτε άλλο την υπέροχη γεύση τους, ενώ η αψάδα της φέτας εξισορροπεί τον υπόγλυκο χαρακτήρα τους.

Έτοιμο σε 30'

Το γρήγορο φαγητό μπορεί να είναι και πεντανόστιμο.

Στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου-5

Φαγητό για όλη την οικογένεια!

Εύκολα χοιρινά μπιφτέκια με τριφτή πατάτα και λαδοπουρέ πιρουνάτο.

Ρεπορτάζ: Το φθινόπωρο θα φάμε την καλύτερη ντομάτα!

Οι ειδικοί εξηγούν γιατί το καλοκαιρινό λαχανικό έγινε φθινοπωρινό.

Στο πι&φι

Ετοιμάζουμελαχταριστά φαγητά μέχρι να πείς… ντομάτα.

Στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου-6

Πρόσωπο: Νίκος Φωτιάδης

Ένας αρχιμάγειρας που είναι αιώνιος φοιτητής.

Τα ιδιαίτερα του σαββατοκύριακου…

 Με φίνα γέμιση και αρωματική σάλτσα, σερβιρισμένο όμορφα, θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε κοινωνική μας υποχρέωση;

Στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου-7

Σπαγγέτι κολοκυθιού!

Μοντέρνες, πρωτότυπες σαλάτες , με βάση το ωμό κολοκυθάκι. Συνδιασμοί όπως κολοκύθια με γλιστρίδα, δυόσμο, ελιές και αμύγδαλα.

Στο γιορτινό τραπέζι

Η σφυρίδα παντρεύεται με τις μπάμιες και το χταπόδι με τις πιπεριές Φλωρίνης. Και για γλυκό κρέμα γιαουρτιού με λευκή σοκολάτα, τραγανή βάση φουντουκιού και σταφύλια!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή