Εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη

Εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θέση: Στο υπέροχο νεοκλασικό στο Κολωνάκι.

Η ατμόσφαιρα: Στην αριστοκρατική βεράντα με μοναδική θέα στον Εθνικό κήπο, στον Λυκαβηττό αλλά και στην Ακρόπολη, νιώθουμε ότι μάλλον ζούμε στην ωραιότερη πόλη του κόσμου, (ψευδαίσθηση που εξαφανίζεται βέβαια, όταν βγούμε από το κτίριο) και έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε από ένα πλούσιο γεύμα μέχρι ένα ατμοσφαιρικό δείπνο.

Εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη-1

Φαγητό: Φημισμένα τα κασσιώτικα ντολμαδάκια, τυλιγμένα με τέχνη σε μικροσκοπικό μέγεθος, με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού να τα συνοδεύει, πεντανόστιμη η Κις Λωρέν και οι τάρτες με λαχανικά εποχής και ελαφριά τυριά. Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν τα φρέσκα ζυμαρικά. Βρασμένα αλ ντέντε, περιχύνονται με αρωματικές σάλτσες και μυρωδικά.

Εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη-2

Η διαχείριση του εστιατορίου είναι από το «Δειπνοσοφιστήριο».

Ο λογαριασμός:  Περίπου 25 € το άτομο

Η κάβα: Αξιόλογες ελληνικές ετικέτες κρασιού συνοδεύουν το φαγητό μας, ευτυχώς σε τιμές λογικές και αρκετά από αυτά και σε ποτήρι.

Επιπλέον πληροφορίες: Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη, Παρασκευή: 9:00 – 17:00, Πέμπτη, Σάββατο: 9:00 – 24:00, Κυριακή: 9:00 – 15:00.

Εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη, 

Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας,

Τηλ. 210-367 1000 (κεντρικό κτίριο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή