Ο Αργολικός

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαλεχτά φρούτα και λαχανικά από όλη την Ελλάδα βρίσκω κάθε εβδομάδα στους πάγκους του Αργολικού. Ο,τι δεν βρίσκω αλλού το βρίσκω εδώ: αρμυρίκια από το Ναύπλιο, βιολογικά αγγουράκια από την Ιεράπετρα, κολοκύθια χοντρά Αργους, πλατιά ροδάκινα από τη Νάουσα και μαύρα σταφύλια. Και μόνο η εικόνα του μανάβικου σου ανοίγει την όρεξη.

Δίπλα στα συμβατικά προϊόντα θα βρείτε και βιολογικά – και τα δύο σε ιδιαίτερα καλές τιμές. Το προτέρημα είναι ότι ο Αργολικός είναι one stop shop: ακριβώς δίπλα συστεγάζεται η ψαραγορά Νέας Σμύρνης, ενώ στον εσωτερικό χώρο λειτουργεί ένα πλήρες παντοπωλείο-delicatessen: στο ψυγείο έχει γαλακτομικά από τη φάρμα Κουκάκη και από την οικογένεια Μπέκα (με βουβαλίσιο γάλα), αλλαντικά από τον Μιράν, τυριά από τη Λήμνο και την Κρήτη. Στο διπλανό ράφι βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία παξιμαδιών και ζυμαρικά από την Αγροζύμη.

Απέναντι, βαζάκια Γιαμ, ελαιόλαδο Lamda Estate, σάλτσες Τσεντεμίδη, μέλι Melira και όσπρια. Ολου του κόσμου τα μπαχαρικά, τα μείγματα, τα βότανα, τα ζαρζαβατικά και οι ξηροί καρποί συμπληρώνουν τον μακρύ κατάλογο των προϊόντων.

Αργολικός, Αγίας Σοφίας 76Β, Νέα Σμύρνη, Τ/210-93.10.795, ανοιχτά καθημερινά από τις 8 το πρωί

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή