ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Ζάχαρη & Αλεύρι Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου (Τεύχος 22)

za-oct-960x600
Στο Ζάχαρη & Αλεύρι
 
…ξεκινάμε τη μέρα μας με γλυκά από το πρωινό. Ετοιμάζουμε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας με θρεπτικές προτάσεις που αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους: Σοκολατένιες μπάρες χωρίς ζάχαρη, κούκις με βρόμη και μπανάνα, κανέλες με ψωμί του τοστ, αλλά και σπέσιαλ αυγοφέτες και αμερικανικά πάνκεϊκ για το πρωινό του Σαββατοκύριακου.

…αγαπάμε τη σοκολάτα και το δείχνουμε κάθε μέρα: Προτείνουμε 2 διαφορετικά μωσαϊκά έκπληξη μαζί με μπράουνι, σοκολατένιο τσίζκεϊκ, ταρτάκια, μάφιν, μους, τρουφάκια, τούρτες κ,ά.

…ξεφουρνίζουμε από το κλασικό γαλακτομπούρεκο και τάρτα αχλαδιού μέχρι μαλακά μπισκότα μήλου και μάφιν με γεμιστά μπισκότα και ετοιμάζουμε μαμαδίστικα γλυκά με χαλβά, μαρμελάδα και μέλι.

Επίσης, κάνουμε μόνοι μας τον μπουφέ της βάφτισης, από τα πιτσάκια και τα κιμαδοπιτάκια κοτόπουλου μέχρι την καρυδόπιτα, τις τάρτες και την τριώροφη τούρτα.

Τέλος, έξτρα τεύχος αλμυρά σνακ με θέμα το παιδικό πάρτι. Πίτσα-ρολόι, πιτάκια καραμέλες, τυροποντικάκια, κριτσίνια, τυροπιτάκια, σπιτικά σουβλάκια και άλλα πολλά στο Ζάχαρη και Αλεύρι που κυκλοφορεί στα περίπτερα.