Στον Γαστρονόμο Απριλίου

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Στον Γαστρονόμο Απριλίου-1

Η λαμπριάτικη μαγειρική της Μάνης

Η Mανιάτισσα σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου μάς φιλοξενεί στον τόπο της και μας μαγεύει με τις γεύσεις και τα αρώματα των πασχαλιάτικων φαγητών, των πιάτων της καρδιάς της!


Στον Γαστρονόμο Απριλίου-2

Αναστάσιμο δείπνο… λίγο αλλιώς

Μαγειρίτσα με αρωματικά χόρτα και γλυκό κρασί, αυγοσαλάτα με εξωτικό λαδόξιδο, κατσικάκι στη γάστρα με ανοιξιάτικα λαχανικά και Μοσχάτο, τρίγωνα από φύλλα κρούστας με σουσάμι, φρέσκια μυζήθρα και μέλι. Πρωτότυπες, λαχταριστές συνταγές και όλα τα μυστικά για να γλιτώσουμε κόπο και χρόνο κατά την παρασκευή τους.

Στον Γαστρονόμο Απριλίου-3

Εαρινές σούπες

Χόρτα, λαχανικά, μυρωδικά και ενίοτε και ολίγον κρέας συνθέτουν τις καλύτερες ανοιξιάτικες σούπες που έχουμε δοκιμάσει. Μπορούμε να τις σερβίρουμε και αντί μαγειρίτσας. Στη φωτογραφία: κοτόσουπα με μαρούλι, κρεμμυδάκια και άνηθο.


Στον Γαστρονόμο Απριλίου-4

Πάσχα από την Πόλη ώς τη Βαρκελώνη!

Οι σεφ του «Γ» μάς δίνουν τις καλύτερες συνταγές για αρνί και κατσίκι, από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, ακόμα και από το Περού! Στη φωτογραφία: Αρνάκι με πράσινη σάλτσα και ζαρωμένες baby πατάτες από την Τενερίφη.


Στον Γαστρονόμο Απριλίου-5

Αρνάκι και κατσίκι με άρωμα Μεσογείου

Νοστιμιές από τη Σικελία, τη Γαλλία, το Μαρόκο. Στη φωτογραφία: Ρολό κατσίκι με θυμάρι, σκόρδο και λαχανικά.


Στον Γαστρονόμο Απριλίου-6

Τυρόπιτες με φρέσκα, ελληνικά τυριά

Η καλύτερη εποχή για την αγαπημένη μας πίτα είναι τώρα. Στη φωτογραφία: Ανοιχτή τυρόπιτα με ξινοτύρι και μυρωδικά.


Στον Γαστρονόμο Απριλίου-7

10 μαρινάδες για παϊδάκια

Σκέφτεστε να βάλετε παϊδάκια στη φωτιά; Σας δίνουμε 10 πανεύκολα μείγματα για να τα κάνετε πεντανόστιμα!


Στον Γαστρονόμο Απριλίου-8

Με τα απομεινάρια του Πάσχα

5 τρόποι να αξιοποιήσουμε τη μαγειρίτσα, το αρνάκι σούβλας, την τηγανητή συκωταριά. Στη φωτογραφία: Club sandwich με τα πασχαλινά αυγά και το κατσικάκι που μας έμειναν από το λαμπριάτικο τραπέζι.


Στον Γαστρονόμο Απριλίου-9

Η light μαγειρική της Άνοιξης

Eλαφριά, εύκολα, πεντανόστιμα πιάτα για το καθημερινό μας τραπέζι με τα υλικά της εποχής.


Στον Γαστρονόμο Απριλίου-10

Ντιπ & αλείμματα

Για το ψητό αρνί, τις πατάτες, το ψωμί, αλλά και ως ντρέσινγκ για σαλάτες.


Στον Γαστρονόμο Απριλίου-11

Πατάτες φούρνου σε 5 εκδοχές

Ξερά μυρωδικά, μπαχαρικά, χυμοί εσπεριδοειδών και κρασί σε απίθανους συνδυασμούς.


Στον Γαστρονόμο Απριλίου-12

Ανοιξιάτικα γλυκά

Δροσερά, εύκολα επιδόρπια. Στη φωτογραφία: Κλασικό φραουλένιο μιλφέιγ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή