Δύο χαλβαδομυστικά

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • Ο χαλβάς που φτιάχνεται με λεπτό σιμιγδάλι έχει απαλή, βελούδινη, κρεμώδη υφή. Μπορούμε να τον φτιάξουμε με χοντρό σιμιγδάλι, όμως θα έχει κάπως πιο κοκκώδη υφή. 
  • Διατηρούμε το χαλβά εκτός ψυγείου, σε δροσερό περιβάλλον, τυλιγμένο με μεμβράνη, για να μη στεγνώσει και ξεραθεί. Ιδανικά, τον σκεπάζουμε με μεμβράνη όσο είναι ακόμη ζεστός, έτσι ώστε η μεμβράνη να «κολλήσει» επάνω του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή