Λάικα: Κουζίνα με άποψη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευφάνταστα ελληνικά πιάτα σε χαλαρό περιβάλλον, με ωραίες μουσικές και αξέχαστες νύχτες στον πεζόδρομο.

Η θέση: Στην ανερχόμενη γειτονιά του Κεραμεικού, πάνω σε έναν ήσυχο πεζόδρομο. Το πάρκινγκ είναι εύκολο στα γύρω στενά. Ο πιο κοντινός σταθμός μετρό είναι αυτός του Κεραμεικού και θα χρειαστείτε περίπου 10 λεπτά για να φτάσετε στη «Λάικα» από το σταθμό.

Λάικα: Κουζίνα με άποψη-1

Η ατμόσφαιρα: To bar-resto βρίσκεται σε πεζόδρομο, ιδανικό σημείο για τεμπέλικα μεσημέρια και νύχτες που τραβάνε μέχρι αργά. Νεαρές παρέες, ζευγάρια αλλά και οικογένειες τα Σαββατοκύριακα.

Λάικα: Κουζίνα με άποψη-2

Το φαγητό: Ανοίγουν φύλλο για την κρεμμυδόπιτα με μπέικον, φέρνουν τα κρεατικά τους από φάρμα του Αγρινίου, σιγομαγειρεύουν για ώρες το χοιρινό με μουστάρδα και μέλι. Ότι και να δοκιμάσαμε, φαινόταν ότι ήταν φτιαγμένο με σπουδή και μεράκι συνάμα. Μη χάσετε τη σαλάτα με ρεβίθια και το μπουρέκι «λαχματζούν». Το μενού αλλάζει ανάλογα με την εποχή και τα υλικά.

Λάικα: Κουζίνα με άποψη-3

Ο λογαριασμός: Δε θα πληρώσετε πάνω από 10-15 ευρώ το άτομο, όσο και να προσπαθήσετε!

Η κάβα: Επιλογή σε μπίρες, κρασί, καλό τσίπουρο.

Επιπλέον πληροφορίες: Ανοιχτά καθημερινά, εκτός Δευτέρας, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 2 το βράδυ. Συχνά φιλοξενεί μουσικούς που παίζουν ρεμπέτικα, ενώ άλλες νύχτες αφιερώνονται σε ιδιαίτερες μουσικές από βινύλια.

Λάικα,

Πέλλης 30, Κεραμεικός,

Τ/215-501.3801.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή