Τα εργαλεία της μαρμελάδας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταγράφουμε σκεύη και γκάτζετ που θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε επιτυχημένες μαρμελάδες – και όχι μόνο.

 1. Τσιμπιδάκι αφαίρεσης κοτσανιού φράουλας, 5,50 €, σε κόκκινο χρώμα Presto, και στα 9,95 € (ειδική τιμή προσφοράς) σε πράσινο χρώμα σε σετ με άλλα 3 εργαλεία Vacuvin, Cookshop. 2. Σουρωτήρι τετράγωνο 16 x 16 x 19 εκ., Joseph Joseph, 10,90 €. Παρουσίαση. Ζυγαριά Ade, με ακρίβεια γρ. ή ml, ζυγίζει μέχρι 5 κιλά, 32 €, Rockwell. 3. Μαχαίρι παπαγαλάκι Sabatier με άσπρη ή μαύρη λαβή, 44,5 €, Rockwell. 4. Πλακερό μαύρο, 28 εκ. x 7 εκ., από χυτοσίδηρο υψηλής θερμοχωρητικότητας, με επικάλυψη από ανθεκτικό σμάλτο, La Cuisine, 178,90 €, Rockwell. 5. Θερμόμετρο 30 εκ., που μετράει από 40 έως 200° C, Kuchenprofi, 17,50 €, Cookshop. 6. Γυάλινα βαζάκια 1 λίτρου με ερμητικό κλείσιμο, Cucina Leonardo, 4,50 €/τμχ., Cookshop.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή