Ζάχαρη & Αλεύρι Ιούλιος – Αύγουστος (Τεύχος 26)

Ζάχαρη & Αλεύρι Ιούλιος – Αύγουστος (Τεύχος 26)

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια νέα ομάδα συνεργατών, ανανεωμένο look και περισσότερες εύκολες, μαμαδίστικες συνταγές θα μας κάνει παρέα στην κουζίνα και αυτό το καλοκαίρι!

Ζάχαρη & Αλεύρι Ιούλιος – Αύγουστος (Τεύχος 26)-1

1) Οι σπεσιαλιτέ της μαμάς – εύκολες, ανέξοδες και πεντανόστιμες! Από κερασόπιτα με ζύμη κουρού και δροσερή “τούρτα” ζελέ μέχρι κορμό σοκολάτας φτιαγμένο με έτοιμο κέικ!


Ζάχαρη & Αλεύρι Ιούλιος – Αύγουστος (Τεύχος 26)-2

2) Καλοκαίρι στην κουζίνα: γλυκαινόμαστε χωρίς να ανάψουμε το φούρνο με τάρτα από γεμιστά μπισκότα, εύκολη τούρτα παγωτό και γιαουρτογλυκό με φρούτα.


Ζάχαρη & Αλεύρι Ιούλιος – Αύγουστος (Τεύχος 26)-3

3) Βήμα-βήμα μια χαρούμενη τούρτα «παπάκι» με βουτυρόκρεμα και ζαχαρόπαστα, αλλά και αλμυρές και γλυκές μπουκίτσες για το παιδικό πάρτι.


Ζάχαρη & Αλεύρι Ιούλιος – Αύγουστος (Τεύχος 26)-4

4) Σοκολάτα για το καλοκαίρι: μπισκοτένιο γλυκό μόνο με 3 υλικά, πανεύκολη τούρτα με σαντιγί και φράουλες και σοκολατένια κρέμα με κορν φλέικς.


Ζάχαρη & Αλεύρι Ιούλιος – Αύγουστος (Τεύχος 26)-5

5) Τα ωραία της γιαγιάς – Η Νίκη Χρυσανθίδου μαγειρεύει για όλα τα εγγόνια του κόσμου! Μπέργκερ με κοτόπουλο, σουβλάκια χωριάτικης σαλάτας αλλά και πανεύκολη τυρόπιτα.

Κυκλοφορεί στα περίπτερα από την Παρασκευή 30 Ιουνίου

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή