Γλυκές Αλχημείες Ιουλίου – Αυγούστου (Τεύχος 29)

Γλυκές Αλχημείες Ιουλίου – Αυγούστου (Τεύχος 29)

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Γλυκές Αλχημείες επιστρέφουν και μας υπόσχονται το πιο γλυκό καλοκαίρι, με 50 αξέχαστες συνταγές από τον Στέλιο Παρλιάρο και την ομάδα του.

Γλυκές Αλχημείες Ιουλίου – Αυγούστου (Τεύχος 29)-1

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ Μιλφέιγ με κανταΐφι αντί για σφολιάτα; Ναι! Αλλά και φλογέρες με αμυγδαλόπαστα, εξωτικός μπακλαβάς με κρέμα καρύδας και στρούντελ με κεράσια. Αυτά και άλλα… πειραγμένα γλυκά με φύλλο θα γίνουν τα αγαπημένα κεράσματα του καλοκαιριού.


Γλυκές Αλχημείες Ιουλίου – Αυγούστου (Τεύχος 29)-2

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Αρνούμαστε να απαρνηθούμε τη σοκολάτα ακόμα και τους θερμούς μήνες και φτιάχνουμε σοκολατένια πάβλοβα με φρούτα, παγωμένη μους και υγρό σοκολατένιο κέικ με βύσσινα.


Γλυκές Αλχημείες Ιουλίου – Αυγούστου (Τεύχος 29)-3

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ Ταιριάζει το ροδάκινο με το πορτοκάλι; Γίνεται γλυκό του κουταλιού με ξερά βερίκοκα και μαρμελάδα με ντομάτα και τσίλι; Ο Στέλιος Παρλιάρος μάς προτείνει ασυνήθιστους συνδυασμούς σε μαρμελάδες που δεν προορίζονται μόνο για το ψωμί μας αλλά και ως συνοδευτικά για γλυκά και αλμυρά πιάτα.


Γλυκές Αλχημείες Ιουλίου – Αυγούστου (Τεύχος 29)-4

ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΓΙΑ VEGAN Υγιεινές, light και… vegan! H ιδανική λύση για όσους απέχουν από τα γαλακτοκομικά αλλά και για όσους νηστεύουν: από μπάρες με μήλο και αβοκάντο μέχρι μαρμελάδα βερίκοκο χωρίς ζάχαρη.


Γλυκές Αλχημείες Ιουλίου – Αυγούστου (Τεύχος 29)-5

Και ακόμα, μια γλυκιά απόδραση στη Σκύρο, αλμυρές «τούρτες» τυριών για ένα καλοκαιρινό τραπέζι και δροσερά, παγωμένα γλυκά, από παρφέ λεμόνι μέχρι μους καρύδας.

Το τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου με την «Καθημερινή της Κυριακής».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή