Στον Γαστρονόμο Οκτωβρίου

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλο αφιέρωμα: «Τα ψωμιά της Μεσογείου»

Ζυμώνουμε και φουρνίζουμε ιταλική τζιαπάτα, γαλλική μπαγκέτα, ελληνικό εφτάζυμο και άλλα 5 εξαιρετικά ψωμιά από τις χώρες της Μεσογείου.

Inline image 1

Το γρήγορο μενού της εβδομάδας

Δευτέρα – λαδερά. Τρίτη – κοτόπουλο. Τετάρτη – όσπρια… Ένα πλήρες συνταγολόγιο για έναν ολόκληρο μήνα!

Inline image 2

Τα μυστικά της ψαρόσουπας από τον «μάστορα» Λευτέρη Λαζάρου

Ολόφρεσκες πρώτες ύλες, δύο βήματα και ένα μυστικό: ένα αναπάντεχο υλικό που συνήθως πετάμε και δίνει γευστική υπεροχή στο πιάτο. Ας το ανακαλύψουμε!

Inline image 3

Καλοκαιρινά λαχανικά για τον χειμώνα

Σάλτσες. τσάτνεϋ και άλλες σπιτικές κονσέρβες για να απολαμβάνουμε τα θερινά ζαρζαβατικά όλο τον χρόνο.

Inline image 4

Όχι μόνο σούπα

Πίτα, κανταΐφι, κάρυ, και ένας ιδιαίτερος μεζές με την οκτωβριάτικη κολοκύθα.

Inline image 5

Γιορτινό μενού

Οι σεφ του Γαστρονόμου μαγείρεψαν τα προϊόντα που βραβεύτηκαν στα Βραβεία Ποιότητας 2017 και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό!

Inline image 6

Πρωτότυπες σαλάτες με μελιτζάνα

Φτιάξαμε μελιτζανοσαλάτα με 3 τρόπους: Με καρότο, πάπρικα και τζίντζερ, με ντοματίνια και γιαούρτι και καπνιστή μελιτζάνα με ντομάτα, λάιμ, βασιλικό και σόγια.

Inline image 8

Ταλιάτα στο σπίτι

Τι είναι; Πώς την ψήνουμε; Με τι τη νοστιμίζουμε; Μπόνους δύο μαρινάδες και μία σάλτσα μουστάρδας.

Inline image 10

Πρωινό με γκιουσλεμέ

Ξεχωριστό πρωινό με ποντιακής καταγωγής πιτούλες µε βουτυράτα αφράτα φύλλα και κάθε λογής γέµιση-επικάλυψη.

Inline image 11

Ο Στέλιος Παρλιάρος προτείνει

Πρωτότυπα ελληνικά κέικ με µαστίχα, καρύδια, ελαιόλαδο, κρασί, φιστίκια, γιαούρτι, αλλά και φέτα και κάππαρη. Στη φωτογραφία υγρό κέικ σοκολάτας με πορτοκάλι.

Inline image 12

Κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής, 08/10!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή