Γαστροταξιδιώτες στην Ελλάδα

Γαστροταξιδιώτες στην Ελλάδα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Cuisine Blue είναι μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου οι ταξιδιώτες ανά την Ελλάδα συναντιούνται με ντόπιους οικοδεσπότες που προσφέρουν εμπειρίες γαστρονομίας και πολιτισμού. «Επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τους οικοδεσπότες μας και σχεδιάζουμε μαζί τους με πολύ μεράκι την κάθε εμπειρία, είτε είναι απλώς ένα γεύμα είτε ένας περίπατος που καταλήγει σε δείπνο είτε ένα μάθημα μαγειρικής», εξηγεί η επικεφαλής του Cuisine Blue, κυρία Βιολέττα Γκελεστάθη. Οικοδεσπότες, όπως οι γνώριμοί μας οινολόγοι Μαρία Ταμιωλάκη και Δημήτρης Μανσόλας από το Ηράκλειο και το Οινοποιείο Rhous, αλλά και η καλή Μυκονιάτισσα μαγείρισσα Ειρήνη Ζουγανέλη, που συμμετέχουν στην πλατφόρμα επιβεβαιώνουν το αξιόλογον της προσπάθειας.

Ο ταξιδιώτης μπορεί να επιλέξει δείπνο σε διατηρητέο της παλιάς Αθήνας ή σε ένα μοναδικό σπίτι στην Κέρκυρα, να ζήσει μια ολοήμερη οινική εμπειρία στη Νεμέα, να επισκεφτεί τη σκεπαστή Αγορά στα Χανιά και να επιλέξει τις πρώτες ύλες μαζί με τον οικοδεσπότη, να απολαύσει ένα υπέροχο brunch στην κοσμοπολίτικη Μύκονο ή στην αυλή ενός τυροκομείου με θέα το απέραντο γαλάζιο. Αυθεντικές εμπειρίες, αφορμή για να ταξιδέψουν οι ομορφιές και το άρωμα της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή