Σχολιάζοντας τα #vraveiapoiotitas17

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην είσοδο του Ζαππείου Μεγάρου, οι φαν των social media ψάχνουν τα hashtags της βραδιάς. Ο «τοίχος» του «Γαστρονόμου» στο Facebook αλλά και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισε μηνύματα, emoji, βίντεο και συγχαρητήρια. Άνθρωποι που βρέθηκαν στα βραβεία έσπευδαν να μοιραστούν τη χαρά τους για τη γιορτή και τους βραβευμένους. Αλλά και όσοι δεν βρέθηκαν στο Ζάππειο το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου είχαν την ευκαιρία να «είναι παρόντες», αφού για πρώτη φορά τα Βραβεία Ποιότητας του «Γαστρονόμου» μεταδόθηκαν live μέσω των sites της «Καθημερινής» και του περιοδικού.

Συγκινητικά τα λόγια στα social media από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την ελληνική γαστρονομία:

Γιώργος Πίττας (ερευνητής, συγγραφέας): «Πετυχημένες βραβεύσεις, μαγικός χώρος, άψογη οργάνωση, φρέσκος αέρας και ο κόσμος με κέφι και με αισιοδοξία. Ευχαριστούμε!».

Δημήτρης Ρουσουνέλος (food writer, συνεργάτης του «Γ»): «Σε δύσκολους καιρούς… ακάθεκτοι! Όλα δείχνουν ότι θα είναι μία ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση».

Ηλίας Μαμαλάκης (συγγραφέας, μάγειρας): «Έχω δει δεκάδες απονομές και παρουσιάσεις… Η χθεσινή γιορτή ήταν από τις καλύτερες. Όμορφη, σεμνή, σύντομη και κυρίως αληθινά φιλόξενη. Οι επιλογές των βραβευθέντων εξαιρετικές και ψαγμένες. Μπράβο σε όλους σας, εξαιρετική δουλειά». Νίκη Μηταρέα (δημοσιογράφος): «Και του χρόνου να απολαύσουμε μια τόσο όμορφη εκδήλωση».

Μεγάλος ήταν και ο ενθουσιασμός των ίδιων των βραβευθέντων για τη βραδιά. Πολλοί μετέδωσαν live στα κοινωνικά δίκτυα αποσπάσματα της απονομής.

Βάλια Κελίδου (ελαιόλαδο Κύκλωπας): «Μεγάλη μας τιμή σήμερα στα Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2017, βραβευόμαστε σαν το καλύτερο λάδι στην Ελλάδα! Αγουρέλαιο Κύκλωπας και οι καλύτεροι Έλληνες σεφ μαγειρεύουν με αυτό. Σε λίγο ξεκινάμε».

Γεωργία Ζέρβα-Μπουτσιάνη (χονδροελιές Δολιανών): «Ήταν όλα υπέροχα! Και πραγματικά μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα! Ευχαριστούμε για όλα, να είστε πάντα εκεί και να στηρίζετε ανθρώπους που το παλεύουν!»

Παλιοί βραβευμένοι, σεφ, δημοσιογράφοι και παραγωγοί ανέβαζαν selfies, φωτογραφίες που ζούμαραν στα εδέσματα της βραδιάς και ταυτόχρονα επαινούσαν τους παραγωγούς που διακρίθηκαν φέτος.

Ελένη Κεφαλοπούλου (συνεργάτις του περιοδικού «Οινοχόος»): «Γεύσεις, αρώματα, δημιουργίες, προϊόντα, σκληρή δουλειά. Στα βραβεία του “Γαστρονόμου” υπήρχε η δύναμη της γης και των ανθρώπων. Εντυπωσιακή η πολυπληθής ομάδα του Tinos Food Paths».

Στέλιος Παρλιάρος (pastry chef): «Μια υπέροχη βραδιά χτες στο Ζάππειο. Δέκατα Βραβεία Ποιότητας του «Γαστρονόμου». Εμείς στις επάλξεις, μαγειρέψαμε με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα βραβευμένων παραγωγών».

Λευτέρης Λαζάρου: «Με την ομάδα του Βαρούλκου στην εξαιρετική διοργάνωση για τα 10 χρόνια Βραβεία Ποιότητας του “Γαστρονόμου”».

Σπύρος Δάφνης (από την ελαιοπαραγωγική εταιρεία «Κυβερνήτης» που βραβεύθηκε πέρυσι): «Η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας απόψε χτυπά στο Ζάππειο Μέγαρο! Εδώ και εμείς, δίνοντας ένα αυθεντικό άρωμα Κέρκυρας! Εδώ, που πέρυσι ζήσαμε μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές μας. Τιμή μας να ανήκουμε στη βραβευμένη οικογένεια του “Γαστρονόμου”!».

Αστέριος Κουστούδης: «Περάσαμε τέλεια!!!».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή