Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο-1

Αφιέρωμα: Ρεβεγιόν 2018

Πρωτότυπα finger food από τους καλύτερους Έλληνες σεφ. Σούπες, σαλάτες και πίτες σε μέγεθος μπουκιάς.


Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο-2

Το πάρτι

Ρολό σπαλομπριζόλας με αρωματικά αλλά και πιτάκια με συκωτάκια, κάστανα και ρύζι. Το finger food ανανεώνεται για να νοστιμίσει τη βραδιά.


Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο-3

Γιορτινά κοκτέιλ στο σπίτι

Υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας με ένα δροσερό παντς. Θα ανοίξει την όρεξη αλλά και τη διάθεση μας.


Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο-4

Πρωτοχρονιά με συριανά μαγειρέματα

Η μαγείρισσα Λίνα Φουρνιστάκη ετοίμασε φραγκολεβαντίνικο δείπνο για εκλεκτές περιστάσεις. Πρωταγωνιστής ο πετεινός με φουρνιστές πατάτες.


Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο-5

Πολίτικοι μεζέδες δια χειρός Νίκης Χρυσανθίδου

Η αγαπημένη μαγείρισσα μας κάνει το τραπέζι και με όλη της τη μαεστρία ετοιμάζει, μεταξύ άλλων, συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι με καπνιστή πάπρικα, πολίτικη ψαροσαλάτα με γαριδούλες, μοσχαρίσια γλώσσα και μαγιονέζα αλλά και το περίφημο τσερκέζ ταβούκ (κοτοσαλάτα με καρύδια).


Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο-6

Στην κουζίνα με τον Γάλλο πρέσβη

Ο Κριστόφ Σαντεπί ξεχνά το πρωτόκολλο και φορά την ποδιά της κουζίνας για να μας ετοιμάσει κουνέλι με μουστάρδα αλλά και… σπετζοφάι.


Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο-7

Γλυκός επίλογος

Εντυπωσιακά σε όψη όσο και νόστιμα σε γεύση, τα γλυκά του ρεβεγιόν -διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου- κάνουν γκράντε εμφάνιση μέσα σε μεγάλα γυάλινα μπολ και κλέβουν την παράσταση.


Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο-8

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Στο πι & φι σκαρώνουμε ένα εντυπωσιακό brunch για να γιορτάσουμε την πρώτη μέρα του χρόνου.


Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο-9

Εποχής: πορτοκάλι

Στην καλύτερή του εποχή το πορτοκάλι γίνεται σαλάτα με μέλι, μουστάρδα, μαραθόριζα, ελιές και Μοσχάτο. Ακόμα με το χυμό του εσπεριδοειδούς φτιάξαμε σούπα με καρότα και μπριζολάκια με καραμελωμένα κρεμμύδια.


Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο-10

Ψαροφαγία από τον Λευτέρη Λαζάρου

Το σεβίτσε γίνεται παιχνιδάκι! Όλα τα μυστικά για τον νόστιμο ωμό ψαρομεζέ από τον μετρ του είδους.


Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο-11

Καθημερινά στο πιάτο μας

Οι σεφ του Γαστρονόμου ετοίμασαν το συνταγολόγιο του Ιανουαρίου με εύκολες και γρήγορες συνταγές. Στη φωτογραφία πικάντικες χοιρινές μπριζόλες με τεκίλα.

Κυκλοφορεί το Σάββατο με την Καθημερινή της Κυριακής!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT