Ένας δεινόσαυρος πάει στο θέατρο

Ένας δεινόσαυρος πάει στο θέατρο

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Φρέια Σμιθ, ετών 3, οδηγεί έναν δεινόσαυρο-μαριονέτα στους δρόμους του καλοκαιρινού Εδιμβούργου στη Σκωτία. Ο προϊστορικός «χαρακτήρας» είναι ένα από τα μέλη του θεατρικού οργανισμού Erth και παίρνει μέρος στο «Dinosaur’s Zoo», τον ζωολογικό κήπο των δεινόσαυρων, μια παράσταση που παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στους χώρους του Underbelly, ως μέρος του προγράμματος του γνωστού φεστιβάλ Fringe της πόλης. 

Από μωρά-δεινόσαυρους μέχρι τους τυραννόσαυρους, σαρκοφάγα και φυτοφάγα πλάσματα ζωντανεύουν σε μια παραγωγή που χαρακτηρίζεται ως «edutainment», ένας συνδυασμός εκπαίδευσης και διασκέδασης. Οι δεινόσαυροι-μαριονέτες περπατούν, κλείνουν το μάτι και βρυχώνται, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς, μεσαίους και μεγάλους να ζήσουν μια διαδραστική εμπειρία με τους μεγάλους πρωταγωνιστές της παλαιοντολογίας, μέσα από μια παράσταση που δίνει νέα διάσταση στα θεατρικά όρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή