Κάτι συμβαίνει στο Divani Caravel

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το λαμπερό, ατμοσφαιρικό bar-restaurant, με το κινηματογραφικό concept και την art deco διακόσμηση στο ισόγειο του Divani Caravel, ξεκινάει δυνατά ένα ολοκαίνουργιο happening τις Πέμπτες. Ο resident σεφ Σάββας Ληχανίδης επιμελείται ένα μοντέρνο μενού με burger για όλα τα γούστα, ενώ ταυτόχρονα προστίθεται μια νέα, μικρή λίστα με tailored κοκτέιλ, σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες του μενού. Στις προτάσεις του καταλόγου περιλαμβάνονται τρεις διαφορετικές επιλογές σε ψωμιά, ένα μπριός βουτύρου, ένα με μαύρο άνθρακα και ένα vegan πολύσπορο, και τρεις προτάσεις για συνοδευτικές τηγανητές πατάτες: κλασικές, γλυκοπατάτες και τσιπς με τρούφα. Και στα burgers υπάρχει μια σοφά μελετημένη ποικιλία γεύσεων για να κεντρίσει κάθε ουρανίσκο. Η γκάμα περιλαμβάνει από αστακό και κοτόπουλο με υλικά Caesar’s μέχρι burger με black Angus, με pulled pork και vegan burger με μπιφτέκι σόγιας.    

Το καλύτερο όλων είναι να πειραματιστείτε με τα ταιριάσματα σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Να επιλέξετε το ψωμάκι της αρεσκείας σας για το burger που προτιμάτε, τις αντίστοιχες συνοδευτικές πατάτες και φυσικά να συνδυάσετε το burger με το κοκτέιλ που ταιριάζει στη γεύση σας. Έξοχη πρόταση συνδυασμού είναι το 8½ Black angus burger με τσένταρ, μπέικον, μανιτάρια king oyster, μέσα σε μπριοσένιο ψωμάκι με τραγανές, καλοαλατισμένς γλυκοπατάτες, και μαζί το κοκτέιλ Ideal Woman με single malt ουίσκι, κόκκινο βερμούτ και premium τόνικ. Δυνατός συνδυασμός είναι και το  burger με αστακό, πικάντικη μαγιονέζα, πίκλες καρότου, φρέσκο κόλιανδρο και αγγούρι, σε ψωμάκι με μαύρο άνθρακα και με τσιπς πατάτας με τρούφα, μαζί με το αφρώδες κοκτέιλ Nun’s Celebration με τζιν, σόδα και προσέκο. ■

Juju Bar & Restaurant: Divani Caravel, Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-7207000

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή