Οι παίκτες του μπότσε δεν φοβούνται ποτέ

Οι παίκτες του μπότσε δεν φοβούνται ποτέ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ότι στην Ιταλία έχουν καταγραφεί τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού στην Ευρώπη είναι αποτέλεσμα αρκετών παραγόντων, αλλά το ότι συγχρόνως παρατηρείται και το μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι η γειτονική χώρα διαθέτει τον γηραιότερο πληθυσμό της ηπείρου μας.

Αυτό το στοιχείο δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τους κυρίους της φωτογραφίας, οι οποίοι, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες για την πόλη του Μιλάνου, θα έπρεπε τουλάχιστον να κρατούν μια απόσταση ασφαλείας ενός μέτρου ο ένας από τον άλλο. Επίσης, δεν μοιάζουν ιδιαίτερα θορυβημένοι.

Για την ακρίβεια μοιάζουν αποφασισμένοι να ακολουθήσουν το πρόγραμμά τους, το οποίο, αν κρίνουμε από το σημείο όπου βρίσκονται, περιλαμβάνει καφέ και στη συνέχεια έναν αγώνα μπότσε στην αίθουσα που βρίσκεται πίσω τους. Αγαπημένο παιχνίδι στην Ιταλία, με ιστορία αιώνων, μια παραλλαγή του γαλλικού πετάνκ, συνεχίζει να παίζεται ακόμη στο τρομοκρατημένο Μιλάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή