Μια στιγμή στις Κάννες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Ιανουάριο του 1965, η Όνορ Μπλάκμαν βρίσκεται στις Κάννες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, «Moment to Moment». Πρόκειται για ένα θρίλερ το οποίο σκηνοθετεί ο Marvyn LeRoy και στο οποίο η Βρετανίδα ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί δίπλα στην Τζιν Σίμπεργκ και στον Σον Γκάρισον. Στα σαράντα της χρόνια, η Μπλάκμαν έχει ήδη χτίσει μια γερή καριέρα. Στη Βρετανία είναι ήδη ένα ιδιαίτερα οικείο πρόσωπο, χάρη στον ρόλο της Κάθι Γκέιλ στο αγαπημένο κατασκοπικό σίριαλ «Εκδικητές». Όμως είναι μια άλλη κατασκοπική ιστορία που της έχει ήδη εξασφαλίσει διεθνή αναγνωρισιμότητα: η ταινία «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου».

Είναι η τρίτη ταινία της blockbuster σειράς του Βρετανού πράκτορα με αδυναμία στο Martini, και η κομψή Μπλάκμαν υποδύεται την Πούσι Γκαλόρ, προσωπική πιλότο του δαιμόνιου Χρυσοδάκτυλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, για να προετοιμαστεί για τον ρόλο της δυναμικής πιλότου, η Μπλάκμαν έμαθε τζούντο. Άλλη μια στιγμή όπου απέδειξε τον επαγγελματισμό της, μαζί με την αμείωτη θέλησή της να ερμηνεύει δυνατές γυναικείες προσωπικότητες.

Η  Όνορ Μπλάκμαν πέθανε από φυσικά αίτια στην οικία της στο ανατολικό Σάσεξ, στις 5 Απριλίου. Ήταν 94 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή