Άγιος Βασίλης για όλες τις δουλειές

Άγιος Βασίλης για όλες τις δουλειές

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει ανοσία στον κορωνοϊό και διαφημίζει τουριστικά θέρετρα στο Ισραήλ. 

Ακόμη και αν ο Άγιος Βασίλης φέτος ήθελε να κάνει μια μικρή ανάπαυλα από το συνήθως βαρυφορτωμένο πρόγραμμά του, οι ειδικοί ήταν κατηγορηματικοί: Ο Άγιος Βασίλης έχει ανοσία στον κορωνοϊό! Business as usual επομένως για τον γενειοφόρο άγιο.

Θα ζήλευε λοιπόν πολύ αν έβλεπε τον «συνάδελφό» του από την Ιερουσαλήμ, που χαλαρώνει σε ένα «νησί» από αλάτι στα ανοιχτά της παραλίας Ein Bokek της Νεκράς Θάλασσας, γνωστής για την υψηλή περιεκτικότητα των υδάτων της σε αλάτι. Πρόκειται για ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Ισραήλ, με πολυτελή ξενοδοχεία, που έχει πληγεί από την υγειονομική κρίση. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο πλαίσιο καμπάνιας του ισραηλινού Υπουργείου Τουρισμού, σε μια προσπάθεια να τονωθεί η τουριστική κίνηση στην περιοχή ενόψει της εορταστικής περιόδου. 

Πάντως, είναι σίγουρο ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο «άγιος των παιδιών» θα φορτώσει και αυτό το δίσεκτο έτος τον βαρύ σάκο του, θα δώσει μια λιχουδιά στους ταράνδους και θα σκορπίσει χαμόγελα ευτυχίας σε όλο το πλανητικό χωριό. ■

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή