Και τώρα, διαλογισμός!

Το άγαλμα του Τραμπ να κάνει γιόγκα.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας από τους τελευταίους ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη που θα χαρακτηρίζαμε ψύχραιμο· η εικόνα του δεν υπήρξε ποτέ αυτή ενός πράου ανθρώπου και σίγουρα δεν είχε καλλιεργήσει και πολύ τη δεξιότητα του ελέγχου των συναισθημάτων του. Γι’ αυτό και είναι τόσο ενδιαφέρουσα η αντίφαση που δημιουργεί η μορφή του με βουδιστική ρόμπα, στην κλασική στάση διαλογισμού. Τα αγαλματίδια άρχισε να τα φτιάχνει περισσότερο για πλάκα ένας Κινέζος επιπλοποιός ονόματι Χονγκ Γινσί, αλλά η ιδέα του αποδείχτηκε υπερβολικά καλή για να μείνει απλώς ένα χόμπι.

Πλέον δέχεται παραγγελίες: αν θέλετε ένα αγαλματάκι 16 εκατοστών, θα σας κοστίσει περίπου 150 δολάρια, ενώ υπάρχει και η επιλογή του μεγαλύτερου, στα 46 εκατοστά, αλλά εκεί η τιμή ανεβαίνει. Εν τω μεταξύ, ο Χονγκ μίλησε στο Reuters και με απόλυτη σοβαρότητα είπε πως, αν ο πρώην πρόεδρος ενδιαφέρεται, θα μπορούσε να του στείλει μία από τις δημιουργίες του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή