Εγώ πριγκιπώ, εσύ;

Καινούργια συλλογή και νέος χώρος, που φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης.

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ βόλτα μου στην Αθήνα, μια κοπέλα στο μετρό με ρώτησε δείχνοντας το κόσμημα που φορούσα στον λαιμό μου αν είναι Πριγκιπώ. Πράγματι, το χαρακτηριστικό στρογγυλό κόσμημα με το χρωματιστό γέμισμα και το χρυσό δέσιμο δεν ήταν άλλο από ένα Palette, κομμάτι της κλασικής συλλογής του brand κοσμημάτων Πριγκιπώ. Ενθουσιάστηκα με το λιλά χρώμα, που ταίριαζε άψογα με το ασορτί πουκάμισό μου, και το φόρεσα κατευθείαν βγαίνοντας από τον νέο χώρο τους επί της οδού Κολοκοτρώνη. «Θέλω το νέο μαγαζί να γίνει σημείο συνάντησης, οι παρέες να δίνουν ραντεβού στο Πριγκιπώ», λέει η Καλομοίρα Παπαγεωργίου, ιδρύτρια του brand, η οποία μου μίλησε γι’ αυτό το φρέσκο ξεκίνημα.

Εγώ πριγκιπώ, εσύ;-1
Ο νέος χώρος στην οδό Κολοκοτρώνη. 

Περπατώντας στην Κολοκοτρώνη, είναι αδύνατον να μην το προσέξει κανείς. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός του μαγαζιού αντανακλά τη φιλοσοφία των κοσμημάτων, που γίνονται προσιτά και ευέλικτα χάρη στην απλότητά τους. Δεν υπάρχει κορίτσι-Πριγκιπώ, δηλαδή κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο για το οποίο σχεδιάζονται τα κοσμήματα. Από το 2011 που ξεκίνησε η παραγωγή, προσαρμόζονται στην προσωπικότητα της κάθε γυναίκας και έχουν φτιαχτεί για να μπορούν να είναι μαζί της σε οποιαδήποτε στιγμή. Το σχέδιο, το δέσιμο και το χαρακτηριστικό σατινέ φινίρισμα των κοσμημάτων ολοκληρώνονται στο εργαστήριο πάνω από το μαγαζί, ενώ στις προθήκες μπορείτε να βρείτε όλα τα σχέδια και τις συλλογές τους. Στις επόμενες βόλτες στην Αθήνα που ανασαίνει ξανά, μια στάση στο Πριγκιπώ είναι ό,τι πρέπει για να σας φτιάξει τη μέρα.  ■

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή