Το τέλειο μέλλον

Ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας συνδυάζει έμπνευση από κυκλαδίτικη τέχνη και επιρροές από διάσημους καλλιτέχνες.

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΒΕΡ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ με το χέρι σε σχήμα ματιού -για γούρι-, σκουλαρίκια με γεωμετρικά σχήματα που παραπέμπουν στην κυκλαδίτικη τέχνη, χειροποίητες βεντάλιες με ελεύθερο σχέδιο στο πανί τους, χάρτινα βάζα με διάσημους πίνακες ζωγράφων όπως ο Βερμέερ, μπικίνι με χρωματιστές πιτσιλιές που κλείνουν το μάτι σε κάποιο αφηρημένο σχέδιο του Τζάκσον Πόλοκ. Όλα στο A Future Perfect & Friends, στην Πραξιτέλους.

Εκτός από τα εκπληκτικά σχέδια της Κατερίνας Γρηγοροπούλου και της Έφης Σουγκάρα, οι οποίες μεταφέρουν την αρχιτεκτονική της πόλης σε αντικείμενα μικρότερης κλίμακας από το 2013, στα ράφια του A Future Perfect & Friends θα δείτε επίσης αριστοτεχνήματα σχεδιαστών από όλη την Ελλάδα. Ποτήρια με πρόσωπα που φέρνουν σε κυκλαδίτικα ειδώλια από το Zalo στο Ηράκλειο της Κρήτης, διακοσμητικά τοίχου και έργα τέχνης κατασκευασμένα με βιώσιμα υλικά από το Studio Roof και καλλιτεχνήματα της Κατερίνας Μόμιτσα με βάση τις τεχνικές του ebru και του marbling έχουν επίσης μια θέση στις προθήκες του, αλλά και στην ιστοσελίδα afutureperfect.gr, όπου μπορείτε να δείτε όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν στο κατάστημα, μερικά από τα οποία θα βρείτε σε τιμές outlet.

A FUTURE PERFECT & FRIENDS
Πραξιτέλους 23, 6974-304656, afutureperfect.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή