Μία υπέροχη μέρα για πικνίκ

Μία υπέροχη μέρα για πικνίκ

Ένας νέος τρόπος να κάνει κανείς πικνίκ, με έξυπνες γευστικές επιλογές, παραδοσιακό καρό τραπεζομάντιλο και εξερευνητική διάθεση.

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΑ ΓΡΑΣΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ. Αυτό αντιλήφθηκαν από νωρίς δύο Θεσσαλονικιές, φίλες από το σχολείο, που πρόσφατα ίδρυσαν την εταιρεία Flaneur για την προσφορά μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών. Περιπλανήτριες στην καρδιά και στο επάγγελμα, η 32χρονη Έλενα Σερετάκη και η 33χρονη Μαρία Ψαρόπουλου ξεκίνησαν εν μέσω καραντίνας να εξερευνούν το αστικό πράσινο και τα περιαστικά δάση. Ψάχνοντας τον καλύτερο τρόπο να τα απολαύσουν, σχεδίασαν το Pic Nic Project. «Το πικνίκ κολλάει πλήρως στη φιλοσοφία μας. Είναι ένας τρόπος να γνωρίσει κάποιος έναν τόπο, ανακαλύπτοντας καινούργια μέρη και συνδυάζοντάς τα με ωραίο φαγητό», μου εξηγεί η Μαρία, απολαμβάνοντας τα bao buns της μαζί με την Ελένη, πάνω στα καρό τραπεζομάντιλα που έστρωσαν στη Νέα Παραλία, με θέα τον ήλιο που βουτάει αργά στον Θερμαϊκό. Για να μπορέσουμε και οι υπόλοιποι να απολαύσουμε αντίστοιχες εμπειρίες, το επιχειρηματικό δίδυμο έχει δημιουργήσει ένα ιδανικό, καλαίσθητο καλαθάκι με λαχταριστές γεύσεις, αλμυρές και γλυκές, παιχνίδια και eco-friendly προϊόντα.

Μία υπέροχη μέρα για πικνίκ-1
Στο προσεγμένο καλάθι της Flaneur βρίσκει κανείς ό,τι χρειάζεται για ένα ιδανικό πικνίκ με παρέα, το οποίο συνδυάζει την εξερεύνηση με γευστικές γαστρονομικές επιλογές όπως bao buns. Φωτ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Μία υπέροχη μέρα για πικνίκ-2
Φωτ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

«Προσφέρουμε όλο το kit. Είναι η τσάντα που κρατάει ο πελάτης, το τραπεζομάντιλο, οικολογικά μαχαιροπίρουνα και ποτηράκια, φαγητό και ποτό», αναφέρει η Έλενα. Τα δύο τελευταία έχουν επιλεγεί  στο πλαίσιο της συνεργασίας με το γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, The Garden Bar και περιλαμβάνουν έξυπνες επιλογές, όπως burgers, bao buns και pancakes, που μεταφέρονται και τρώγονται εύκολα ενώ συνδυαζονται με μπίρα, αφρώδη οίνο ή κρασί. Μαζί με το φαγητό παραλαμβάνεις δύο τράπουλες Flaneur για να παίξεις με την παρέα σου «Μάντεψε Ποιος» ή  «Αλήθεια ή Θάρρος» και μια playlist με προτεινόμενα τραγούδια που έχουν επιμεληθεί τα δύο κορίτσια για να συνοδεύσουν τη συνθήκη που έχεις επιλέξει. Τέλος, την εμπειρία συνοδεύουν οι προτάσεις τους για το πού να απολαύσεις το πικνίκ σου. Η Έλενα και η Μαρία έχουν στρώσει τραπεζομάντιλα από τον Χορτιάτη και το Σέιχ Σου μέχρι τη Νέα Παραλία και τους Κήπους του Πασά. Είναι πάντα έτοιμες να ανακαλύψουν ένα καινούργιο μέρος που θα τις εκπλήξει. Με καλή παρέα, όμως, μπορεί αυτό να είναι ακόμα και το μπαλκόνι σου, υποστηρίζουν! 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή