Λάουρα Λαλαούνη: Kλασικότητα & εκλεπτυσμός

Λάουρα Λαλαούνη: Kλασικότητα & εκλεπτυσμός

Zει με την οικογένειά της σε μια ανακαινισμένη οικογενειακή κατοικία στη Βουλιαγμένη. Σε αυτήν μπορεί κάποιος να διακρίνει στοιχεία που συνδέουμε με το brand κοσμημάτων Lalaounis, όπως τη διαχρονικότητα, την ελληνικότητα, την κομψότητα, το φως.

2' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σπίτι μου είναι Ένα μέρος που με ηρεμεί, με ησυχάζει, με ανανεώνει. Είναι φως, φιλοξενία και το σημείο όπου συνυπάρχω με τους αγαπημένους μου. στο σπίτι χαλαρώνω Στην τραπεζαρία, όπου τρώμε όλοι μαζί κάθε βράδυ. αγαπημένο σημείο στο σπίτι Το μπαλκόνι, απ’ όπου βλέπω τη θάλασσα και μου εμπνέει μια αισιοδοξία για το μέλλον.  από το σπίτι μου δεν λείπει ποτέ Μουστοκούλουρα από τον Δαρεμά και σοκολάτες υγείας Παυλίδη.  μπορεί κανείς να καταλάβει ότι ζω εδώ από Ε, νομίζω από τις φωτογραφίες που βρίσκονται παντού στο σπίτι. ανάμνηση στο σπίτι Η βάφτιση του μικρού μου γιου στον κήπο. χαρακτήρα στον χώρο μού δίνουν Τα χρώματα, τα υφάσματα, τα υλικά και το ύψος.  τέχνη στο σπίτι Το γλυπτό του Βαρώτσου, ίσως γιατί τον ξέρω και προσωπικά. αγαπημένο αντικείμενο Οι πολυέλαιοι που πήραμε με τον άντρα μου σε ένα ταξίδι μας στη Βενετία και ό,τι είναι πράσινο, που είναι το αγαπημένο μου χρώμα. καθημερινή ρουτίνα Η μέρα μου ξεκινάει πολύ νωρίς το πρωί. Πάω τα παιδιά στο σχολείο, μετά βάζω podcasts στο Spotify στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσω στα καταστήματά μας για δουλειά. μια τυπική Κυριακή Περπατάμε στο βουνό δίπλα, κάνω θαλάσσιο σκι, πηγαίνω τον μεγάλο μου γιο για ιστιοπλοΐα στον όμιλο Βουλιαγμένης. το στιλ μου Επηρεάζεται από τον καιρό. Έχω τη χειμερινή και την καλοκαιρινή «στολή» μου. Τον χειμώνα φοράω συνήθως ένα δερμάτινο παντελόνι, oversized τζάκετ και ψηλά τακούνια. Το καλοκαίρι σανδάλια και αέρινα φορέματα με χρώμα. πολυτέλεια είναι Ο χρόνος.

Λάουρα Λαλαούνη: Kλασικότητα & εκλεπτυσμός-1
 Τζάκι από πράσινο μάρμαρο και από πάνω πίνακας του Γιάννη Σπυρόπουλου, κινέζικα πορσελάνινα βάζα-αντίκες με ορτανσίες.

Λάουρα Λαλαούνη: Kλασικότητα & εκλεπτυσμός-2
Τα γυαλιά ηλίου που φοράει συχνότερα και το άρωμά της, Figuier Eden του Armani. Ασπρόμαυρο μπάνιο στο σαλόνι. Τα κοσμήματα της καθημερινότητας στο μπουντουάρ της.

κόσμημα Βγάζει συναίσθημα, σε συνδέει με μια ευχάριστη ανάμνηση, συμβολίζει μια κατάκτηση ή μια νίκη, δίνει δύναμη, χαρίζεται από γενιά σε γενιά. Το κόσμημα ταυτίζεται πάντα με τη χαρά. φοράω πάντα Στα χέρια μου τα δύο βραχιόλια με το φίδι και την αλυσίδα με το ματάκι. κληρονομιά Η αγάπη μου για τον χρυσό, τις πέτρες και τα κρύσταλλα, που μου εμφύσησε η μητέρα μου. αγαπημένοι Έλληνες δημιουργοί Η Σήλια Κριθαριώτη, η Μαίρη Κατράντζου και σίγουρα το brand Zeus+Δione. αγαπημένο διεθνές brand McQueen και Etro. πολύτιμο δώρο Η οικογένειά μου. μόδα Δεν είμαι άνθρωπος που τον επηρεάζει. καλλιτέχνης Μόραλης, Σπυρόπουλος, Ακριθάκης. το είδωλό μου Η γιαγιά μου η Λίλα. Για την αισθητική της και την αγάπη της για την οικογένεια και το joie de vivre. style icon H Françoise Hardy. Όταν ήμουν μικρή, είχα δει ένα εξώφυλλο δίσκου της που ήταν με μια κιθάρα και μου έχει μείνει. Φορούσε συχνά Paco Rabanne φορέματα και είχε ένα απίστευτο σώμα. φετίχ Τα σκουλαρίκια. Χωρίς σκουλαρίκια αισθάνομαι γυμνή αγαπημένο αντικείμενο μόδας Το δερμάτινο παντελόνι. αξεσουάρ Τα γυαλιά ηλίου. η πόλη που με εμπνέει Η Σιένα, όπου σπούδασα Ιστορία της Τέχνης. Ήταν ο ωραιότερος χρόνος της ζωής μου. Διάβασα πολύ, έμαθα ιταλικά, αλλά και μόνο που ζούσα σε μια μεσαιωνική πόλη, ήταν έμπνευση.

Λάουρα Λαλαούνη: Kλασικότητα & εκλεπτυσμός-3
Λάουρα Λαλαούνη: Kλασικότητα & εκλεπτυσμός-4
Στη βεράντα του σπιτιού της, όπου αντανακλώνται το φως και η ανοιχτωσιά του κόλπου της Βουλιαγμένης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή