Ένα κομμάτι Ελλάδας

Greek Lines, αναμνήσεις από το ελληνικό καλοκαίρι.

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τί περιλαμβάνει ένα ταξίδι; Κυρίως τη χαλάρωση. Έπειτα, την εξερεύνηση, νέες εικόνες και ερεθίσματα. Τέλος, τις αναμνήσεις που κουβαλάει κανείς την ώρα της επιστροφής στη ρουτίνα. Οι θύμησες ενός ταξιδιού υπάρχουν στις φωτογραφίες που τραβήξαμε με το κινητό, στα αντικείμενα που συλλέξαμε, αλλά και στο αναμνηστικό δώρο, που ξαναζωντανεύει τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε. Στη βάση αυτής της φιλοσοφίας, δημιουργήθηκε από ομάδα γυναικών το brand της Greek Lines, μια πρωτοβουλία της Marketing Greece, που περιλαμβάνει μια ιδιαίτερη σειρά σχεδίων minimal αισθητικής, σε μοντέρνες γραμμές, από την Ειρήνη Βεργίτση, με μοτίβα γεωμετρικών σχημάτων και περίτεχνες λεπτομέρειες. «Η ιδέα ήταν να δημιουργηθούν μοτίβα που θα αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, διατηρώντας παράλληλα στον πυρήνα τους τα χαρακτηριστικά της χώρας μας, όπως ο ήλιος, το μπλε της θάλασσας και η ιστορία μας», εξηγεί η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece. Οι κυκλαδίτικες πόρτες με τις μπουκαμβίλιες, τα τσαρούχια των τσολιάδων και τα φωτάκια των πανηγυριών είναι μερικές από τις εικόνες που προκαλούν τον ταξιδιώτη να ανασύρει αναμνήσεις και συναισθήματα και να έχει μαζί του στο σπίτι ή στο γραφείο ένα κομμάτι της Ελλάδας.

Ένα κομμάτι Ελλάδας-1INFO
Περισσότερα για τα Greek Lines και για τα καταστήματα που φιλοξενούν τα σχέδιά τους στο greeklines.gr και στο Instagram @greeklines_.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή