Experience Park στο Ελληνικό: Η νέα πρόταση για βόλτα με τα παιδιά

Experience Park στο Ελληνικό: Η νέα πρόταση για βόλτα με τα παιδιά

H νέα προσθήκη στο Experience Park του Ελληνικού είναι μία από τις πιο πρωτότυπες παιδικές χαρές που έχετε επισκεφτεί ποτέ.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ πρόσφατα από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης και σας έχει κάνει εντύπωση το μικρό μποτιλιάρισμα στο ύψος του τερματικού σταθμού του μετρό, ρίξτε το… φταίξιμο στον νέο δημοφιλή προορισμό του Λεκανοπεδίου, που δεν είναι άλλος από το The Ellinikon Experience Park. Στο βιωματικό πάρκο έκτασης 70 στρεμμάτων που δημιούργησε η Lamda Development οι επισκέπτες παίρνουν μια πρώτη γεύση της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ευρώπη. Τελευταία προσθήκη η παιδική χαρά (σχεδιασμένη από το γραφείο Δοξιάδη), ένας ολόκληρος κόσμος εμπνευσμένος από την ιστορία της πολιτικής αεροπορίας, που μπλέκει τη μαγεία της φύσης για να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους ψυχαγωγία, εκπαίδευση και ευκαιρίες για εξερεύνηση. Τριάντα πέντε ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές ενθαρρύνουν τα παιδιά να συνδεθούν με τη φύση και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους. Tα παιδιά συναντούν διαδραστικά παιχνίδια όπως τα τραμπολίνο, μουσικές κατασκευές και το μαγικό «τηλέφωνο», τα δεντρόσπιτα αναρρίχησης και τις κούνιες. Αφού σκαρφαλώσουν στον χρωματιστό λόφο, μπορούν να ανέβουν στον Πύργο και να ξανακατέβουν με την τσουλήθρα τούνελ. Όλα τα παιδιά μπορούν να ζήσουν διασκεδαστικές στιγμές στο Παιδικό Δάσος, καθώς περιλαμβάνει και παιχνίδια φιλικά προς ΑμεΑ.

Info:
Το πάρκο λειτουργεί καθημερινά από τις 17.00 μέχρι τις 22.00 και η παιδική χαρά από τις 17.00 μέχρι τις 21.00. Η είσοδος είναι δωρεάν. Πρόσβαση μέσω μετρό (Ελληνικό) και λεωφόρου Βουλιαγμένης. Στη διάθεση των επισκεπτών χώρος ελεύθερης στάθμευσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή