Η Ιλόη μας καλεί στο υπέροχο διαμέρισμά της στο Γκάζι

Η Ιλόη μας καλεί στο υπέροχο διαμέρισμά της στο Γκάζι

Η συνιδρύτρια και art director του brand με μαγιό Maa Boo, Ιλόη Χατζησπυρίδη, μόλις μετακόμισε σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα στο Γκάζι. Στον industrial χαρακτήρα του σπιτιού έχει ήδη καταφέρει να προσθέσει νότες retro και έθνικ.

2' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Ιλόη μας καλεί στο υπέροχο διαμέρισμά της στο Γκάζι-1
Στη μεταλλική βιβλιοθήκη, αγαπημένα αντικείμενα, όπως το κεφάλι ταύρου, σήμα κατατεθέν της Maa Boo, και δίπλα τα σκι της. 

Το σπίτι μου είναι Ανοιχτό για όλους τους φίλους. το σπίτι μου δεν είναι Κλειστό, άνευρο και εσωστρεφές. το σημείο όπου χαλαρώνω Η μεταλλική πολυθρόνα στο σαλόνι. Εκεί κάνω σχεδόν τα πάντα: διαβάζω, δουλεύω στον υπολογιστή, μιλάω στο κινητό, τίποτα… το πιο χρήσιμο δωμάτιο στο σπίτι μου Το σαλόνι με την ενιαία κουζίνα. Όταν γυρνάω από τη δουλειά, αρχίζει η ιεροτελεστία: ένα ποτήρι κρασί και συνήθως φίλοι ολόγυρα. από το σπίτι μου δεν λείπει ποτέ Τα κεριά και μουσική να παίζει δυνατά. ανάμνηση στο σπίτι Να φτιάχνω γλυκά. Ο παππούς μου ήταν ζαχαροπλάστης και έχω άπειρες συνταγές του. Μου φτιάχνει το κέφι να ετοιμάζω κάτι γλυκό και νιώθω ότι κάνω πιο «γλυκιά» την εμπειρία των φίλων μου στο σπίτι. Home accessory Design κηροπήγια από γκαλερί. στιλ στον χώρο μου δίνει Μια χειροποίητη μπουχάρα με γήινα χρώματα από την Τουρκία. Μου αρέσουν γενικά τα κλασικά χαλιά και ειδικά σε μοντέρνους industrial χώρους. η επόμενη αγορά μου Μια vintage συρταριέρα του ’60. Την προορίζω για το statement κομμάτι του σπιτιού. το έπιπλο που με χαρακτηρίζει Ο τεράστιος στρογγυλός καναπές που έχω στο σαλόνι μου από τον Δελούδη. Είναι ένα πολύ παλιό κομμάτι, αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα. Επίσης, μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και ως κρεβάτι. 

Η Ιλόη μας καλεί στο υπέροχο διαμέρισμά της στο Γκάζι-2
Στο μπάνιο, κόκκινο φωτιστικό Artemide και κηροπήγιο από το Secret Garden.

Η Ιλόη μας καλεί στο υπέροχο διαμέρισμά της στο Γκάζι-3
Στην τραπεζαρία, αφίσα από την Γκαλερί Ζουμπουλάκη, επιδαπέδιο φωτιστικό Interni.

Kαθημερινή ρουτίνα Η μουσική αρχίζει να παίζει με το που ξυπνάω – το πρωί πάντα ακούω κλασική ή jazz. Φτιάχνω καφέ, τρώω ένα δυναμωτικό πρωινό, και έτσι ξεκινάει μια τυπική, παλαβή μέρα στην Αθήνα του 2022. μια τυπική Κυριακή Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ή φαγητό το μεσημέρι με φίλους στο σπίτι μέχρι να μας βρει το βράδυ χορεύοντας. δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς Να κάνω εξορμήσεις στο βουνό για σκι. το στιλ μου Στην καθημερινότητα, τζιν, T-shirts, sneakers και πολύχρωμες στέκες. Όταν βγαίνω, κάτι glam και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το καλοκαίρι έχω πιο hippie διάθεση. Φοράω πολλά έθνικ σκουλαρίκια και μακριές boho φούστες. καλοκαίρι είναι Θάλασσα, μουσικές και cocktails στην παραλία, άρωμα καρύδας, τραγούδια, ελληνικά νησιά, καυτός ήλιος, βουτιές από βράχους, μια φέτα καρπούζι στο χέρι, μαγιό με έντονα χρώματα από τη φετινή μας συλλογή, ηλιοβασίλεμα, βιβλίο διακοπών. Γενικά, για ένα καλοκαίρι ζούμε! beach look Μαγιό Maa Boo, παρεό, σανδάλια και πλεξούδες στα μαλλιά. συλλογή Έχω εμμονή με τις μάσκες του σκι. έμπνευση Μου δίνουν η φύση την άνοιξη, οι θεατρικές παραστάσεις, τα ταξίδια, οι εκθέσεις. βιβλίο Λίγη Ζωή της Ηanya Υanagihara. μόδα Balenciaga για τις γραμμές, Marni για τα prints, Nensi Dojaka για το στιλ. το ιδανικό δώρο να προσφέρεις Tο κηροπήγιο του Ερρίκου Αϊδίνη. style icon Clara Berry. φετίχ Τα φωτιστικά Artemide. ρετρό Πολυθρόνες. χρώμα Mαύρο. pattern Η ζωή μου όλη ένα pattern! Δεν φαίνεται και από τη δουλειά μου; Έχω αδυναμία στα floral. ξενοδοχείο Parilio στην Πάρο. ανεκπλήρωτο όνειρο Να σπουδάσω μουσική και χορό.

Η Ιλόη μας καλεί στο υπέροχο διαμέρισμά της στο Γκάζι-4
Η ίδια στο σαλόνι και δίπλα της εξωτικά λουλούδια σε βάζο από τα H&M.

Η Ιλόη μας καλεί στο υπέροχο διαμέρισμά της στο Γκάζι-5
Στο πάσο της κουζίνας, η νέον επιγραφή BAR είναι από το κατάστημα Love.it και o λεμονοστύφτης είναι του Philippe Stark για την Alessi. 

Η Ιλόη μας καλεί στο υπέροχο διαμέρισμά της στο Γκάζι-6
Στο υπνοδωμάτιο στους τόνους του γκρι και του καφέ, η καρέκλα είναι vintage, στις κορνίζες από το Zara Home εικόνες με αγαπημένα 
της patterns. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή