#artactsforkids: Το crowdfunding τέχνης της εικαστικού Μαρίας Φρακουδάκη

#artactsforkids: Το crowdfunding τέχνης της εικαστικού Μαρίας Φρακουδάκη

Ένα πρωτότυπο crowdfunding με έργα τέχνης της Μαρίας Φρακουδάκη, για τη στήριξη παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες του Συλλόγου Αμυμώνη.

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εικαστικός Μαρία Φραγκουδάκη ήταν πάντα ευαισθητοποιημένη απέναντι στα παιδιά κι αυτό κορυφώθηκε όταν απέκτησε τα δικά της. Ταυτοχρόνως τη συνόδευε η ανάγκη προσφοράς: «Ένιωθα και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη όχι μόνο για το δώρο της δημιουργικότητας που μου δόθηκε, αλλά και για το ότι κατάφερα να τη διατηρήσω, να τη νιώθω έντονα στην καθημερινότητά μου. Κάπως θέλω να το επιστρέψω αυτό», λέει στο «Κ». Γι’ αυτό, στις 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της #ARTACTSFORKIDS, ένα φιλανθρωπικό crowdfunding τέχνης, σε συνεργασία με το ART HUB Athens, που θα διαρκέσει έως την 1η Ιανουαρίου και το οποίο σκοπεύει να πραγματοποιεί κάθε χρόνο. Φέτος, προσφέρει δύο συλλεκτικές εκτυπώσεις και τέσσερα πρωτότυπα έργα τέχνης της. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Αμυμώνη, που παρέχει εκπαίδευση, φροντίδα και θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, απέναντι στα οποία η εικαστικός είναι επίσης ευαισθητοποιημένη, αφού στο παρελθόν έκανε έρευνα πάνω στην απτική αντίληψη, παράγοντας μια σειρά έργων που μπορούν να τα αντιληφθούν άνθρωποι με προβλήματα όρασης.

INFO
Έως 1 Ιανουαρίου στο artactsforkids.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή