Τουρ με ρετρό ποδήλατα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν πολλά είδη τουριστικών περιηγήσεων στην πρωτεύουσα: με βέσπα, με ταξί, με ηλεκτρικό πατίνι, με ποδήλατο, με τα πόδια. Ο Άγις Κολύβας, ιδιοκτήτης του ποδηλατάδικου «48×17» στην οδό Βεΐκου στο Κουκάκι, σχεδίασε ένα πρωτότυπο τουρ στην Αθήνα με ρετρό ποδήλατα. «Τα είχα αποκτήσει με τα χρόνια. Είτε μέσα από ανταλλαγές και αγορές είτε γιατί απλώς τα βρήκα σε παλιές αποθήκες. Αφού τα επισκευάσαμε και τα γυαλίσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου, σκέφτηκα ότι μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε. 

Το Athens Vintage Bike City Tours προσφέρει μια διαφορετική υπηρεσία στους πελάτες μας. Σκοπός της είναι να δείξουμε στους τουρίστες τη δική μας Αθήνα, την πιο καλλιτεχνική, την πιο εναλλακτική, την πόλη των άκρων και των αντιθέσεων», μας λέει ο Άγις. Τα τουρ, που συνδυάζουν αρχαιολογικούς τόπους αλλά και πιο νεανικά μέρη του κέντρου, κοστίζουν 35 ευρώ το άτομο και διαρκούν περίπου 3 ώρες. 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται καφές και ένα σουβλάκι στον Κώστα στη Μητροπόλεως.

Περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις: 

τηλ. 210-92.25.488, info@48×17.com 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή