Ο Καραγκιόζης αστροναύτης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Καραγκιόζης φέτος τα Χριστούγεννα έχει μια δύσκολη αποστολή: πρέπει να πάει στο φεγγάρι, να το στολίσει με χριστουγεννιάτικα και να βεβαιωθεί πως όλα είναι ασφαλή για τον Πασά, που θέλει να κάνει εκεί ρεβεγιόν. «Ουάου! Θα κάνουμε πάρτι στη Σελήνη;» ρωτάει τον πατέρα της η κόρη του Βεζίρη. Ο αιώνια πεινασμένος κ. Καραγκιοζόπουλος δέχτηκε να αναλάβει την επιχείρηση και να γίνει ο πιλότος του πυραύλου, αφού ο επιστήμονας του παλατιού Δόκτωρ Cosmic (ο Θάνος Κοσμίδης από τους Burger Project) του υποσχέθηκε ότι από τα φεγγαρίσια δέντρα κρέμονται μπουτάκια κοκκινιστού κοτόπουλου. Είναι η πέμπτη συνεχή χρονιά που ο σκιοπαίχτης Ηλίας Καρελλάς ανεβάζει θέατρο σκιών στο Μέγαρο Μουσικής κατά την εορταστική περίοδο. «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο φεγγάρι» βασίζονται σ’ ένα έργο του παραδοσιακού ρεπερτορίου, το οποίο όμως είναι προσαρμοσμένο στο σήμερα. Το ενδιαφέρον του κοινού κερδίζει η ευφάνταστη σκηνοθεσία, η διαφορετική προσέγγιση στη σκηνογραφία, η λάιβ λαϊκή μουσική επί σκηνής και ένας άνθρωπος-ορχήστρα που κάνει κωλοτούμπες στον αέρα! 

25, 27, 28, 29, 30/12 (ώρα 7 μ.μ.) και 26, 29/12 (ώρα 5 μ.μ.), «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο φεγγάρι», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή