Στυλιστική αυτοπεποίθηση στα κάτω άκρα

Στυλιστική αυτοπεποίθηση στα κάτω άκρα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το peep-toe μποτάκι Roy «πατάει» σε 11 πόντους χτισμένους με γερές μπίλιες, η γόβα Shasha εναρμονίζεται με την τάση για γούνα στα κάτω άκρα, ενώ το κόψιμο στη φτέρνα στο μποτάκι Coco έχει σχήμα αστεριού. Στην εποχή της νέας θηλυκότητας, οι δυναμικές, rock-chic σιλουέτες στα χειροποίητα υποδήματα της Etty Leon απευθύνονται σε γυναίκες που απολαμβάνουν στυλιστική αυτοπεποίθηση.

Συναυλίες και ρούχα αποτελούν συχνά πηγές έμπνευσης για την 28χρονη Ελληνίδα σχεδιάστρια. Η Etty Leon σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες (Maryland Institute College of Art και Fashion Institute of Technology) και συνεργάστηκε με εταιρείες υποδημάτων πριν ξεκινήσει τη δική της παραγωγή, την άνοιξη του 2017, σε μια μικρή μονάδα με ειδίκευση στα πολυτελή παπούτσια, λίγο έξω από την Ανκόνα της Ιταλίας.

Την ίδια χρονιά η σχεδιάστρια ταξίδεψε στο Βιετνάμ ως μέλος εμπορικής αποστολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ σήμερα η δουλειά της δειγματίζεται στο Παρίσι, σε showroom που απευθύνεται σε χώρες της Μέσης Ανατολής. Στην Αθήνα το ομώνυμο brand διατίθεται στο Attica του Golden Hall και σε μπουτίκ που προωθεί Έλληνες σχεδιαστές στον διεθνή αερολιμένα. Αγορές γίνονται και μέσω ίντερνετ.

«Το παπούτσι είναι σαν γλυπτό, μπορείς να το δουλέψεις πιο πολύ σε επίπεδο design απ’ ό,τι ένα ρούχο», λέει η ίδια στο «Κ». «Και μέσα από αυτό έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τελείως ένα λουκ».

www.ettyleon.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή