Μόνη στον Λευκό Οίκο

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι η σειρά της. Το ξέραμε ήδη από το φινάλε της προηγούμενης, πέμπτης σεζόν του «House of cards». Η Κλερ Άντεργουντ είναι πια η οικοδέσποινα του Λευκού Οίκου, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Και η Ρόμπιν Ράιτ η μόνη πρωταγωνίστρια πια –μετά την αποπομπή του Κέβιν Σπέισι λόγω των καταγγελιών εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση– της πολυβραβευμένης σειράς του Netflix, η οποία στη χώρα μας προβάλλεται και από την COSMOTE TV. Η Ράιτ ενσαρκώνει ξανά με μαεστρία, για τελευταία φορά, τον πιο αναγνωρίσιμο χαρακτήρα που έχει υποδυθεί μέχρι σήμερα. Η Κλερ έχει χαρακτηριστεί «αδίστακτη», «μακιαβελική», «δολοφονική». Για την ηθοποιό είναι απλώς «πολύ αποτελεσματική, είναι το κορίτσι που μπορεί να καταφέρει τα πάντα».

Τους προηγούμενους μήνες χρειάστηκε να απαντήσει πολλές φορές σε ερωτήσεις σχετικά με την εμπλοκή του Σπέισι στο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και την απόλυσή του. «Με τον Κέβιν συνυπήρχαμε μεταξύ “πάμε” και “κατ” και στα ενδιάμεσα των σκηνών, όταν απλώς χαχανίζαμε. Δεν τον γνώριζα ως άνθρωπο. Τον ήξερα ως εκπληκτικό ηθοποιό», δήλωσε στην εκπομπή «Today», όπου παραδέχτηκε ότι της φερόταν πάντα με σεβασμό και ότι η ομάδα της σειράς ένιωσε έκπληξη και στενοχώρια με ό,τι συνέβη. Η Ράιτ είναι και η σκηνοθέτις του φινάλε του «House of cards» και δήλωσε στο Variety συνεπαρμένη με τη σκηνοθεσία: «Μόλις κανείς γευτεί αυτό το γλυκό επιδόρπιο που είναι η σκηνοθεσία, νιώθει ότι βρίσκεται μπροστά σε μια αποκάλυψη, αποκτά πια ηγετικό ρόλο. Είναι υπέροχο να είσαι σκηνοθέτης». ■

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή