Γαστρονόμος

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γαστρονόμος Μαΐου μαγειρεύει ελληνικές μακαρονάδες

Στριφτάρια, χυλοπίτες, σκιουφιχτά, φλωμάρια, ματσάτα, μανέστρα, κουσκούς, τραχανάς: η ελληνική παράδοση είναι γεμάτη ξεχωριστά ζυμαρικά. Καταγράφουμε τα είδη, τις ιδιαιτερότητές τους και τα μαγειρεύουμε ακολουθώντας παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες, ευφάνταστες συνταγές. Μαζί, αναλυτικό ρεπορτάζ με τα καλύτερα έτοιμα ελληνικά ζυμαρικά της αγοράς και οδηγίες βήμα πώς θα τα φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι.

Ένα τεύχος – έκπληξη που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό νοικοκυριό.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή