Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πολεμικά παιχνίδια Ερντογάν στη Συρία και οι ανησυχίες της Αθήνας . Μετά την εισβολή αρχίζουν τα δύσκολα για την Αγκυρα. Κυρώσεις ετοιμάζουν ΗΠΑ – Ε.Ε.

«Βλέπουμε την Τουρκία ως ίσο προς ίσο». Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας μιλάει στην «Κ» για την κρίση στη Συρία και τις τουρκικές προκλήσεις στην Αν.Μεσόγειο.

Το ΝΑΤΟ περιμένει απ όλα τα κράτη να σέβονται το διεθνές δίκαιο» – Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γένς Στόλτενμπέργκ στην «Κ».

«Η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ έχει γίνει προσωπική υπόθεση» – Ο Τζέιμς Σταυρίδης πρώην ανώτατος διοικητής Ευρώπης του ΝΑΤΟ μιλάει στην «Κ». 

Κοινωνικό μέρισμα τουλάχιστον 200 εκατομμυρίων Ευρώ σχεδιάζει να  μοιράσει η κυβέρνηση στους συνταξιούχους στο τέλος του έτους.

«Τα Εξάρχεια θα γίνουν κανονική γειτονιά». Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην πρώτη του συνέντευξη μιλάει για την τρομοκρατία, για τον τρόπο αντιμετώπισης των προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών.

Απομονωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της ψήφου των αποδήμων. Κατ' αρχήν συμφωνία όλων των άλλων κομμάτων της Βουλής.

Μοντέλο Ιταλίας για την προσέλκυση κροίσων- ισχυρά κίνητρα για την μεταφορά φορολογικής κατοικίας στην Ελλάδα με εφάπαξ ετησιο φόρο 100.000 ευρώ.

«Η ελεύθερη αγορά προυποθέτει επαγρύπνηση». Μιλάει στην «Κ» η αντιπρόεδρος της Κομισιόν και επίτροπος ανταγωνισμού Μαγκρέτε Βεστάγκερ

Αλλαγές στη χρηματοδότηση των ΑΕΙ- Το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας προκειμένου τα Πανεπιστήμια να αξιοποιήσουν και ιδίους πόρους.

Κέρδισαν την ελευθερία , έχασαν τα πάντα –  η απόδραση από την Τουρκία του Ερντογάν και η τραγωδία στις Οινούσες.

«Για να επιτύχει κανείς πρέπει να επιλέγει επάγγελμα αυτό που περισσότερο αγαπάει» . Η Δρ Φρειδερίκη Δαρεμά πρώην γενική διευθύντρια της Υπηρεσίας Ερευνών της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Γεύμα με την «Κ».

Με σύμβαση αποδοτικότητας οι νέοι διοικητές νοσοκομείων του ΕΣΥ. Θα ελέγχεται διαρκώς το έργο τους.

«Η Ελλάδα πέρασε πρώτη στην μετα- λαϊκιστική εποχή» .Ο διανοούμενος Ιβάν Κράστεφ μιλάει στην «Κ» για το μέλλον της Ευρώπης .

«Εχετε τη δυνατότητα να γίνετε οικοσύστημα τεχνολιγικών startups». Μιλάει στην «Κ» ο γκουρού της καινοτομίας Ντέιβιντ Ρόουαν.

Ο Μακρόν και η «Λεργαία ΄Υδρα του Ισλαμισμού».  Σε δύσκολη θέση μετά τις αποκαλύψεις για το φονικό με δράστη αστυνομικό.

«Όχι από την ΕΕ και στο νέο σχέδιο Τζόνσον. Η τύχη της Βόρειας Ιρλανδίας το μεγάλο «αγκάθι» για το BREXIT. 

Γιατί δεν ζούμε περισσότερα χρόνια; Φρέναρε το προσδόκιμο ζωής μετά το 2011.

Μπλόκο στα «πειραγμένα χιλιόμετρα» των αυτοκινήτων από τα ΚΤΕΟ.

         

ΙΣΤΟΡΙΑ : Η πετρελαϊκή κρίση και η δικτατορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή