ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΠΑ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αριάννα Χάφινγκτον στην αποκλειστική της συνέντευξη στο «Κ» μιλάει για την κατάρρευσή της από υπερκόπωση, τον νέο ορισμό της επιτυχίας, την επανάσταση του ύπνου, την προσπάθειά της να ανατρέψει τη συλλογική ψευδαίσθηση ότι η εξάντληση είναι το τίμημα της επιτυχίας, αλλά και για τον αγώνα της να βάλει τέλος στην επιδημία burnout.

Με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου ξεφυλλίστε στιγμές από την παράδοξη ζωή σε μια διχοτομημένη πόλη και διαβάστε την συνέντευξη με τον συγγραφέα Αντρέ Κούμπιτσεκ ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις του από τον Νοέμβριο του 1989 και τους μήνες που ακολούθησαν.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΠΑ-1

Αυτήν την Κυριακή ταξιδεύουμε στην Καρδίτσα, εκεί όπου όλος ο νομός αυτή την εποχή ζει στους ρυθμούς της συγκομιδής και του εκκοκκισμού του βαμβακιού. Το «Κ» καταγράφει φωτογραφικά και δημοσιογραφικά ένα συναρπαστικό σύμπαν.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΠΑ-2

Στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή