ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Το Μπάρμπεκιου του Γαστρονόμου

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Το Μπάρμπεκιου του Γαστρονόμου

Ένα αναλυτικό εγχειρίδιο για αρχάριους αλλά και έμπειρους ψήστες, με συμβουλές, μυστικά, αναλυτικές οδηγίες και 45 μοναδικές συνταγές από τους σεφ του Γαστρονόμου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή και είναι το απόλυτο «εργαλείο» για τα καλύτερα BBQ της ζωής μας!

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Το Μπάρμπεκιου του Γαστρονόμου-1

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Το Μπάρμπεκιου του Γαστρονόμου-2

Ένας πλήρης οδηγός για όσους θέλουν να μάθουν να ψήνουν σαν επαγγελματίες με συνταγές και συμβουλές από κορυφαίους σεφ. Ο Κλεομένης Ζουρνατζής, η Νένα Ισμυρνόγλου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Περικλής Κοσκινάς, ο Χριστόφορος Πέσκιας, η Νίκη Τρέσσου, η Ευδοκία Φυλακούρη, η Σταυριανή Ζερβακάκου και η Νίκη Χρυσανθίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα επιτελείο από έμπειρους ψήστες και σύσσωμη τη συντακτική ομάδα του Γαστρονόμου και μας χαρίζουν 45 μοναδικές συνταγές για ψήσιμο στη σχάρα, χωρισμένες ανά είδος: Σουβλάκια, κεμπάπ και μπιφτέκια, κοντοσούβλια, μπριζόλες και παϊδάκια.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Το Μπάρμπεκιου του Γαστρονόμου-3

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Το Μπάρμπεκιου του Γαστρονόμου-4

Μαζί με τις συνταγές, μας δίνουν ιδέες για πρωτότυπες μαρινάδες και σάλτσες, ιδιαίτερες παραλλαγές, απολαυστικά συνοδευτικά, συμβουλές για την ετοιμασία της θράκας, το σωστό και ασφαλές ψήσιμο αλλά και τους σωστούς χρόνους ψησίματος κάθε κρέατος τόσο για τα κάρβουνα όσο και για ψησταριά υγραερίου.
 
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Το Μπάρμπεκιου του Γαστρονόμου-5

Μια ειδική πολυσέλιδη έκδοση που δεν πρέπει να χάσετε.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.