ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Αναζητήστε το «Μπάρμπεκιου του Γαστρονόμου»

anazitiste-to-mparmpekioy-toy-gastronomoy-2379540

«Το Μπάρμπεκιου του Γαστρονόμου» που κυκλοφόρησε χθες, 24/05, με την Καθημερινή της Κυριακής, με οδηγίες για το καλύτερο BBQ της ζωής μας, εξαντλήθηκε και ξανατυπώνεται. Για όσους λοιπόν δεν το πρόλαβαν, υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας στο πλησιέστερο περίπτερο (περισσότερες πληροφορίες στο 210 4808290).

Ακολουθεί παρουσίαση του βιβλίου:

Ένα αναλυτικό εγχειρίδιο για αρχάριους αλλά και έμπειρους ψήστες, με συμβουλές, μυστικά, αναλυτικές οδηγίες και 45 μοναδικές συνταγές από τους σεφ του Γαστρονόμου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή και είναι το απόλυτο «εργαλείο» για τα καλύτερα BBQ της ζωής μας!

anazitiste-to-mparmpekioy-toy-gastronomoy0

anazitiste-to-mparmpekioy-toy-gastronomoy2

Ένας πλήρης οδηγός για όσους θέλουν να μάθουν να ψήνουν σαν επαγγελματίες με συνταγές και συμβουλές από κορυφαίους σεφ. Ο Κλεομένης Ζουρνατζής, η Νένα Ισμυρνόγλου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Περικλής Κοσκινάς, ο Χριστόφορος Πέσκιας, η Νίκη Τρέσσου, η Ευδοκία Φυλακούρη, η Σταυριανή Ζερβακάκου και η Νίκη Χρυσανθίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα επιτελείο από έμπειρους ψήστες και σύσσωμη τη συντακτική ομάδα του Γαστρονόμου και μας χαρίζουν 45 μοναδικές συνταγές για ψήσιμο στη σχάρα, χωρισμένες ανά είδος: Σουβλάκια, κεμπάπ και μπιφτέκια, κοντοσούβλια, μπριζόλες και παϊδάκια.

anazitiste-to-mparmpekioy-toy-gastronomoy4

anazitiste-to-mparmpekioy-toy-gastronomoy6

Μαζί με τις συνταγές, μας δίνουν ιδέες για πρωτότυπες μαρινάδες και σάλτσες, ιδιαίτερες παραλλαγές, απολαυστικά συνοδευτικά, συμβουλές για την ετοιμασία της θράκας, το σωστό και ασφαλές ψήσιμο αλλά και τους σωστούς χρόνους ψησίματος κάθε κρέατος τόσο για τα κάρβουνα όσο και για ψησταριά υγραερίου.
 
anazitiste-to-mparmpekioy-toy-gastronomoy8

Μια ειδική πολυσέλιδη έκδοση από την ομάδα του Γαστρονόμου.
Όσοι δεν το βρήκατε, μπορείτε να το παραγγείλετε στο περίπτερο της γειτονιάς σας.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 4808290.