Στις Γλυκές Αλχημείες αυτής της Κυριακής – Summer time!

Στις Γλυκές Αλχημείες αυτής της Κυριακής – Summer time!

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ζωή είναι γλυκιά, ιδίως αν την πασπαλίσεις με ζάχαρη! Ο Στέλιος Παρλιάρος και η ομάδα του επιστρέφουν με ένα δυνατό τεύχος γεμάτο καλοκαιρινά γλυκά που μας αλλάζουν τη διάθεση.

Τούρτες με άρωμα Μεσογείου: Πολυώροφες, αρχοντικές και εντυπωσιακές, και όμως αρκετά εύκολες είναι οι καλοκαιρινές τούρτες που εμπνεύστηκε ο Στέλιος Παρλιάρος και οι εκλεκτοί συνεργάτες του για το μεγάλο αφιέρωμα του τεύχους. Εναλλάσσοντας πρωτότυπες βάσεις από διάφορους ξηρούς καρπούς και πεντανόστιμες κρέμες, δημιουργούν συνδυασμούς κορυφαίους, όπως τούρτα καρυδόπιτα, τούρτα φουντούκι με ρούμι, τούρτα με φιστίκι και σοκολάτα, τούρτα με αμύγδαλο και καφέ, τούρτα κάροτ κέικ κ.ά. Για τα καλοκαιρινά γενέθλια, για το κέρασμα των φίλων, για πλούσια brunch, για χαλαρά απογεύματα, αυτές οι τούρτες είναι προορισμένες για την γλυκιά πλευρά της ζωής.

Στις Γλυκές Αλχημείες αυτής της Κυριακής – Summer time!-1

Σοκολάτα, η θερινή κολλεξιόν: Μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει ότι η σοκολάτα έχει εποχή και ότι το καλοκαίρι δεν της ταιριάζει. Ο Στέλιος Παρλιάρος πάντα διαφωνούσε με αυτή την άποψη και δεν τον έχουν βαφτίσει τυχαία «μετρ» της σοκολάτας. Σε αυτό το πολυσέλιδο αφιέρωμα μάς προτείνει οχτώ αγαπημένα σοκολατένια γλυκά, ιδανικά για την εποχή. Σοκολατόπιτα, μπισκότα, σουφλέ, τερίνα και πολλά άλλα…

Στις Γλυκές Αλχημείες αυτής της Κυριακής – Summer time!-2

Τα κέικ του Ιουνίου: Κάθε εποχή και το κέικ της! Το καλοκαίρι έχει τα δικά του και είναι γεμάτα πλούσια εξωτικά αρώματα και φρούτα.

Στις Γλυκές Αλχημείες αυτής της Κυριακής – Summer time!-3

Γλυκά χωρίς ζάχαρη; Κι όμως γίνεται και είναι υπέροχα! Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο ζαχαροπλάστης που πρώτος μας μύησε στα άγλυκα γλυκά, μειώνοντας δραματικά τη ζάχαρη στις δημιουργίες του και πρεσβεύοντας μια πιο ισορροπημένη ζαχαροπλαστική, τώρα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και μας δελεάζει με γλυκές δημιουργίες που δεν έχουν καθόλου ζάχαρη αλλά ούτε άλλα γλυκαντικά. Γλυκαίνουν με φυσικούς τρόπους, αποκλειστικά με ξερά φρούτα κι είναι μια πραγματική αποκάλυψη.

Στις Γλυκές Αλχημείες αυτής της Κυριακής – Summer time!-4

Κεράσια, βγαίνετε! Ανακαλύπτουμε νέους υπέροχους τρόπους για να μετατρέψουμε τα ζουμερά κεράσια σε ακαταμάχητα γλυκά: τα κάνουμε κερασόπιτες, κρέμες και μαρμελάδα και μπαίνουμε δυναμικά στο χορό των καλοκαιρινών φρουτογλυκών.

Στις Γλυκές Αλχημείες αυτής της Κυριακής – Summer time!-5

Αυτή την Κυριακή, 21/6 με την Καθημερινή της Κυριακής

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή