Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

* Αξιολόγηση και στους δικαστικούς προωθεί η κυβέρνηση. Στόχος η βελτίωση της ποιότητας και της ταχύτητας της παρεχόμενης δικαιοσύνης.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

* Όχι στους εκβιασμούς της Τουρκίας με μοχλό το μεταναστευτικό. Ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς μιλάει στην «Κ» για το Ταμείο Ανάκαμψης και την πανδημία.

* Ότι λέμε το εννοούμε, σημειώνει ο Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα Μπαρούκ Οζουγκέργκιν σε συνέντευξή στην «Κ» . Μιλά για τις ελληνοτουρκικές διαφορές στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο και για τη συμφωνία Ελλάδος-Ιταλίας για την ΑΟΖ.

* Η μάχη Μητσοτάκη για τα 32 δισ. ευρώ στη Σύνοδο Κορυφής. «Δεν πρέπει να αλλάξει η πρόταση της Κομισιόν γιατί θα ανοίξει το Κουτί της Πανδώρας».

* Κοντά σε Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Πτήσεων στην Καλαμάτα βρίσκονται Ελλάδα και Ισραήλ. Συζητήθηκε στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Ιεροσόλυμα.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

*Αφού άλλαξε ο ΟΤΕ, μπορεί να αλλάξει και η χώρα. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μιχάλης Τσαμάζ μιλάει στην «Κ» για τις προκλήσεις της νέας εποχής.

* Βάζουν μέσο για να πάρουν εγγυημένο δάνειο. Πιέσεις πολιτικών σε τράπεζες για να χορηγηθούν δάνεια με εγγύηση του Δημοσίου σε επιχειρήσεις που δεν πληρούν τα κριτήρια.

* «Βιομηχανία» αποζημιώσεων σε εγκλείστους φυλακών για τις κακές συνθήκες κράτησης.

* Πανελλαδικές. Πτωτική η τάση των επιδόσεων στα πρώτα μαθήματα εκτιμούν οι βαθμολογητές που μιλούν στην «Κ».

* Το Μάτι αλλάζει οριστικά «πρόσωπο» .Τι προβλέπει το πολεοδομικό σχέδιο. Πως θα λυθούν τα προβλήματα που επί δεκαετίες είχαν δημιουργηθεί.

* Ο «Μεγάλος Περίπατος» τα εμπόδια και οι διορθωτικές κινήσεις. Δυσαρέσκεια πολιτών λόγω των ρυθμίσεων.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

* Το δύσκολο καλοκαίρι των «ντετέκτιβ» της ιχνηλάτησης. Οι τεχνικές και οι παγίδες.

* Η στενή σχέση κάλπης -κορωνοϊού. Πώς η πανδημία επηρεάζει τις σημερινές εκλογές στη Σερβία και εκείνες της 15ης Ιουλίου στη Βόρεια Μακεδονία.

* Ελαφρύνσεις 2 δισ. ευρω στο πακέτο του Σεπτεμβρίου. Περιέχει μειώσεις εισφορών και φόρων που θα τεθούν σε ισχύ από το 2021.

* Μία εφιαλτική εβδομάδα για τον Ντόναλντ Τραμπ. Αλλεπάλληλα πλήγματα από το βιβλίο του στενού του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Τζον Μπόλτον και δυο σημαντικές αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

* Ρωσία και Γαλλία φρενάρουν την Τουρκία στη Λιβύη. Βήματα προσέγγισης Ερντογάν και Τραμπ.

* Αύξηση των κρατήσεων στην Ελλάδα από Γερμανούς τουρίστες.

* «Πιστοί, καλοί και φτηνοί» οι Έλληνες επιστήμονες. Γι αυτό γίνονται περιζήτητοι από μεγάλες επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5

* «Έμαθα να μαγειρεύω λόγω έρωτα». Στο γεύμα με την «Κ» ο σέφ Χριστόφορος Πέσκιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή