“VOGUE Greece”, το νέο διπλό τεύχος γιορτάζει την ελληνική δημιουργικότητα, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

“VOGUE Greece”, το νέο διπλό τεύχος γιορτάζει την ελληνική δημιουργικότητα, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελληνικό Προφίλ: Το νέο διπλό τεύχος της Vogue Greece γιορτάζει την ελληνική δημιουργικότητα

“VOGUE Greece”, το νέο διπλό τεύχος γιορτάζει την ελληνική δημιουργικότητα, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.-1

Όταν ο ήλιος καίει και φωτίζει το πρόσωπό σου, αυτό είναι καλοκαίρι. Όταν ακούς τον ήχο του κύματος να σκάει στην ακτή και αγναντεύεις το ηλιοβασίλεμα που βουτά στα πορτοκαλί νερά, αυτό είναι καλοκαίρι. Όταν νιώθεις ξανά παιδί, τρως χυμώδη ροδάκινα και περπατάς στην ακρογιαλιά, έχεις μάτια φωτεινά και ατίθασα μαλλιά, ποτισμένος στην αλμύρα, αυτό είναι καλοκαίρι. Όταν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, αυτό δεν είναι μόνο καλοκαίρι. Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι. Αυτό είναι Ελλάδα.

“VOGUE Greece”, το νέο διπλό τεύχος γιορτάζει την ελληνική δημιουργικότητα, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.-2

Η περιουσία της Ελλάδας είναι η ομορφιά της και η Vogue Greece την αποθεώνει με ένα διπλό, συλλεκτικό τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου, αφιερωμένο εξολοκλήρου στους Έλληνες δημιουργούς και στο ελληνικό καλοκαίρι. Η Ροζάνα Γεωργίου και η Έστερ Μαστρογιάννη, δύο Ελληνίδες διαφορετικής γενιάς, εκπρόσωποι του ελληνικού κάλλους και του μεσογειακού ταπεραμέντου, που έχουν αφήσει πολύ προσωπικό στίγμα στο χώρο της μόδας, φωτογραφίζονται με καλοκαιρινή διάθεση από δύο Έλληνες φωτογράφους, τον Θανάση Κρίκη και τον Art Director της Vogue Greece Διονύση Ανδριανόπουλο, αντίστοιχα.

“VOGUE Greece”, το νέο διπλό τεύχος γιορτάζει την ελληνική δημιουργικότητα, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.-3

Πιστή στο όραμά της για την προώθηση του ελληνικού ταλέντου και την προβολή του στο εξωτερικό, η Vogue Greece κυκλοφορεί ένα τεύχος με εξολοκλήρου ελληνικό περιεχόμενο, φιλοξενώντας στις σελίδες της όλους τους Έλληνες δημιουργούς που συνθέτουν το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον αυτού που αποκαλούμε ελληνική εξωστρέφεια. Ονόματα που έχουν σημαδέψει την ελληνική μόδα, καλλιτέχνες που εμπνέονται από την ελληνική τους ταυτότητα και εικόνες που αποτυπώνουν την αδιαφιλονίκητη μοναδικότητα μιας χώρας η οποία διαχρονικά αποθεώνει την αξία του ωραίου, είναι οι πρωταγωνιστές ενός τεύχους που θα σας κρατήσει συντροφιά για δύο ολόκληρους μήνες.

 

“VOGUE Greece”, το νέο διπλό τεύχος γιορτάζει την ελληνική δημιουργικότητα, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.-4

*Το νέο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου της Vogue Greece κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Ιουνίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή