ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

* Τα διλήμματα και οι αγωνίες για το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού. Μιλούν στην «Κ» επιστήμονες της επιτροπής εμπειρογνωμόνων.

* Η μάσκα ήρθε και θα μείνει για όλους. Βασίλης Κικίλιας: Με υπευθυνότητα και αυτοπειθαρχία θα φτάσουμε στο εμβόλιο.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

* Συναγερμός για τον εφιάλτη της δίδυμης πανδημίας. Επιτακτική ανάγκη καθολικού αντιγριπικού εμβολιασμού, ώστε να μην συμπέσουν covid-19 και γρίπη το φθινόπωρο.

Πώς βρήκε η ΕΛΑΣ τα πάρτι της Μυκόνου. Στα όρια της… πολεμικής επιχείρησης , με χρήση μη επανδρωμένου αεροσκάφους και μυστικούς αστυνομικούς από την Αθήνα.

* Νότια της Κρήτης το επόμενο τεστ στα ελληνοτουρκικά. Σε εξέλιξη η μεσολαβητική προσπάθεια του Βερολίνου μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Εμείς το Αιγαίο και οι απέναντι. Ο Αγγελος Συρίγος απαντά στις απορίες του Στέφανου Μάνου για ΑΟΖ, Δίκαιο Θάλασσας, και υφαλοκρηπίδα.

* Θερμός Σεπτέμβριος για το Μαξίμου με πανδημία, ελληνοτουρκικά, οικονομία και συχνά ακραία καιρικά φαινόμενα.

* Ο Τσίπρας ψάχνει τη «χρυσή τομή» για την εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεμένοι με τον ελληνικό πολιτισμό. Πέντε από τις 25 προσωπικότητες από το χώρο των γραμμάτων ,των τεχνών και της πολιτικής που υπέγραψαν την επιστολή στους «Τάιμς» στην «Κ».

* Ανάχωμα στην ύφεση με μέτρα 5,5 δισ. ευρώ. Νέα κρατικά δάνεια, αναδρομικά και επιδότηση στεγαστικών στη μάχη για την τόνωση της οικονομίας .

* Μείωση ασφαλιστικών εισφορών και εισφοράς αλληλεγγύης από το 2021.

* Τα mega yachts «επέλεξαν» Ελλάδα, αν η μείωση στις ναυλώσεις μικρότερων σκαφών αναψυχής ήταν μεγάλη.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

* Εθνική συνεννόηση για το εξεταστικό. Πενήντα αλλαγές στην μεταπολίτευση προϊόν κομματικού πινγκ πονγκ στη Παιδεία.

Τραγωδίες με «γουρούνες» και τζετ-σκι στα ελληνικά νησιά. Τα κενά της νομοθεσίας εκθέτουν τους πολίτες σε τεράστιους κινδύνους.

* Ευρεία στήριξη στην ενωτική υποψηφιότητα Μπάιντεν, ενώ ο Πρόεδρος Τραμπ προσπαθεί να πλήξει την αξιοπιστία της επιστολικής ψήφου.

* Το φθινόπωρο του πατριάρχη στο Μινσκ. Οι τελευταίοι σπασμοί του καθεστώτος Λουκασένκο και τα διλήμματα Πούτιν.

* Η σεξιστική γλώσσα λειτουργεί σαν ναρκωτικό. Στο γεύμα με την «Κ» η Αρετή Γεωργιλή και η Στέλλα Κάσδαγλη για τα στερεότυπα και τις διακρίσεις κατά των γυναικών.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5

* ΙΣΤΟΡΙΑ. Προσέγγιση της Ελλάδας με τη Γαλλία .Η επίσκεψη Καραμανλή στο Παρίσι το 1975 εγκαινιάζει το ευρωπαϊκό «άνοιγμα» της χώρας που θα οδηγήσει στην ένταξη στην ΕΟΚ.