Οι Ερευνητές πάνε παντού, 25/1

Οι Ερευνητές πάνε παντού, 25/1

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κερδίστε προσκλήσεις

Οι Ερευνητές πάνε παντού, 25/1-1

Ο θεατρικός οργανισμός «Λώτινος  Ήλιος» παρουσιάζει μια πρωτότυπη παράσταση για την ομόνοια, την ειρήνη και τη μη βία, με πρωταγωνιστές τον Σπίθα, τη Δροσιά και τη Χρύσα. Όλα ξεκινούν όταν η μάγισσα Διχόνοια αποφασίζει να δημιουργήσει τη «Μεγάλη αυτοκρατορία της βίας». Αφού πρώτα φυλακίζει την Ειρήνη, ξετυλίγει το δαιμόνιο σχέδιό της, ξεκινώντας από τα σχολεία. Τα τρία παιδιά θα βρεθούν στο στόχαστρό της. Και αφού καταφέρει να υλοποιήσει το σχέδιό της, τους φυλακίζει. Ευτυχώς, ένα ρομποτάκι, ο Ξερόλας, βοηθάει τα τρία παιδιά να δραπετεύσουν και τους αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ακυρώσουν τα σχέδια της Διχόνοιας. Και εκεί αρχίζει μια απίστευτη περιπέτεια.

• Κάθε Κυριακή στις 12 μ. •  Κινηματοθέατρο IDEAL: Πανεπιστημίου 46, Αθήνα, τηλ. 211-4111110, 210-5450698

Οι Ερευνητές πάνε παντού, 25/1-2

Μια μουσικοθεατρική περιπέτεια από την ομάδα Amusic FREEater που μας ταξιδεύει, μικρούς και μεγάλους, στον φανταστικό κόσμο της Σοκολάτας, υπενθυμίζοντάς μας τις πραγματικές αξίες στη ζωή: τη φιλία, την αγάπη, το σεβασμό, την αλληλεγγύη, την προσπάθεια, την αισιοδοξία… το γέλιο! Η Νεράιδα Πραλίνα, όταν πέταξε για πρώτη φορά πάνω από τη Χώρα της Σοκολάτας, μαγεύτηκε από τα σοκολατένια ποτάμια και τα βουνά της και αποφάσισε να πάει να κατοικήσει εκεί. Με μια θυσία ωστόσο: στην είσοδο της Χώρας έπρεπε να παραδώσει τα μαγικά της φτερά. Για αντάλλαγμα, της έδωσαν φύλακα και οδηγό για τη νέα ζωή της το Μαγικό Φουντούκι!

• Κάθε Κυριακή 11.30 π.μ., 13.15 μ.μ • Θέατρο Μικρό Παλλάς-CityLink: Αμερικής 2 και Στοά Σπυρομηλιου, τηλ. 210-3210025 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή