Στον Οινοχόο: Με τη Remy Martin στο Κονιάκ

Στον Οινοχόο: Με τη Remy Martin στο Κονιάκ

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια περιήγηση στον εμβληματικό γαλλικό αμπελώνα του φημισμένου οινικού αποστάγματος. Ας δούμε τι λένε οι ίδιοι οι παραγωγοί.

1724. Ο Remy Martin, ένας νεαρός αμπελοκαλλιεργητής, δημιουργεί μια μικρή επιχείρηση εμπορίας αποσταγμάτων. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1738, o βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΕ΄ αναγνωρίζει την εξαιρετική ποιότητα του κονιάκ του και, κατ’ εξαίρεση, του επιτρέπει να φυτέψει αμπέλια στις περιοχές που προορίζονταν αποκλειστικά για σιτηρά. Η ιστορία έχει μπει στο δρόμο της! Από εκεί και πέρα, και για σχεδόν τρεις αιώνες, ο οίκος Remy Martin στέφεται συνεχώς με επιτυχίες και πρωταγωνιστεί στον διεθνή κόσμο του κονιάκ, του αποστάγματος που συμβολίζει τον γαλλικό τρόπο ζωής.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο oinoxoos.net

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή