Στον Γαστρονόμο: Έξοδος για φαγητό

Στον Γαστρονόμο: Έξοδος για φαγητό

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις συντάκτες του «γ» δοκιμάζουν τρία πιάτα από το χειμερινό μενού του Aleria.

Ενα βαθύ, μακρόσυρτο χασμουρητό η αθηναϊκή εστίαση και φέτος. Ίδια η προτεραιότητά της χρόνια τώρα να εντυπωσιάσει χωρίς να έχει ιδρώσει, παιδευτεί, δημιουργήσει επί της ουσίας εν τόπω και εν χρόνω. Ξεκομμένη από τη γη (αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο περιορισμένη είναι η γκάμα των λαχανικών που μεταχειρίζονται οι επαγγελματίες της εστίασης), ανεπίκαιρη (πού είναι τα μπρόκολα και τα λάχανά σας, σεφ;), ζαλισμένη από τα πολλά κοκτέιλ (προσεχώς πατσατζίδικο με κοκτέηλ ή κοκτεηλάδικο με ψιλοκομμένο πατσά σε microσφηνάκι), θολωμένη απ’ το jet lag (πόσο σούσι να αντέξει πια ο εν Αθήναις εξοδούχος;), νοθευμένη και όχι ορθώς μπολιασμένη από τις σπουδαίες κατακτήσεις της εσπερίας, άστοχη, ανερμάτιστη, αδούλευτη, ξύλο απελέκητο.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή