Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής (13.9.20)

Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής (13.9.20)

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής (13.9.20)-1

– Διπλή κρίση με Ερντογαν και Προσφυγικό αντιμετωπίζει η κυβέρνηση.

– Διαμεσολαβητική προσπάθεια Μερκελ για αποκλιμάκωση της έντασης και επανέναρξη διερευνητικών επαφών. Οι νάρκες της Άγκυρας στο διάλογο . Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Καστελόριζο.

– Εξοπλισμοί: άμεση ενίσχυση σε όλα τα μέτωπα. Τι ζητάει η Αθήνα ,τι προσφέρουν Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, ΗΠΑ , Ολλανδία και Ισραήλ.

– Σε κατεύθυνση κυρώσεων κατά της Τουρκίας κινείται η ΕΕ. Δεν αφήνει άλλα περιθώρια η στάση Ερντογαν λένε Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

– Φόβοι για νέες Μόριες σε άλλα νησιά.. Προχωράει η κλειστή δομή στην Λέσβο , δεν θα μεταφερθεί κανένας μετανάστης στην ενδοχώρα διαμηνύει η κυβέρνηση.

– Μόρια. Από το σχέδιο “Αγνοδίκη” και την καραντίνα στον εμπρησμό.

– Με το βλέμμα στο κρίσιμο εξάμηνο. Στον έλεγχο των επιπτώσεων της πανδημίας με στόχο την επανεκκίνηση το 2021 εστιάζει η κυβέρνηση.

Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής (13.9.20)-2

– Έτοιμο αρχές Οκτωβρίου το ισλαμικό τέμενος της Αθήνας.

– Η “Αποπομπή” της Τουλουπάκη μέσω της ενοποίησης των εισαγγελιών Διαφθοράς και Οικονομικού Εγκλήματος.

– Τα υπέρ και τα κατά του νομοσχεδίου για την εκτός σχεδίου δόμηση.

Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής (13.9.20)-3

– Ο κρίσιμος Οκτώβριος για τον Ιό .Το στοίχημα με τη μάσκα στα σχολεία. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία, η καθαριότητα και το ολοήμερο.

– Κορωνοϊός. Η στρατηγική των τεστ και οι πολλές “εστίες”. Επιστήμονες μιλούν στην “Κ”.

– Στις πλατείες των “ μασκομάχων”. Καλέσματα στο διαδίκτυο, προτροπές για μη εμβολιασμούς και αλληλοκατηγορίες για ψηφοθηρία.

– Να ελέγξουμε την πανδημία πριν έρθει ο χειμώνας. Ο καθηγητής Δ. Σαρηγιάννης στην ‘Κ”.Αναμένουμε 400 κρούσματα ημερησίως τον Νοέμβριο με κίνδυνο εκτίναξης στα 700 τον Δεκέμβριο.

– Ο ανασχηματισμός άναψε φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ.Ψάχνουν “που το πάει” ο Τσίπρας.

Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής (13.9.20)-4

– Τα τελευταία χαρτιά του Τραμπ. Στην οικονομία, στη δημόσια ασφάλεια και στο ντιμπέιτ με τον Μπάιντεν οι ελπίδες του για ανατροπή των προγνωστικών.

– Λονδίνο -ΕΕ, σε οριακό σημείο οι διαπραγματεύσεις. Ο Τζόνσον απείλησε ξαφνικά με μονομερείς αλλαγές στο κείμενο του Brexit.

-Μάχη κατασκόπων για το εμβόλιο. Κίνα και Ρωσία εντείνουν τις προσπάθειές τους με στόχο την υποκλοπή στοιχείων από τις αμερικανικές έρευνες.

-”Είμαστε αμφίβια μεταξύ δύο κόσμων”. Στο γεύμα με την “Κ” ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μιχάλης Μεϊμάρης.

Η τεχνολογία χρειάζεται αρίστους, όχι κόμματα. Ο Λευτέρης Οικονόμου του Ιδρύματος Τεχνολογίας Έρευνας στην “Κ”.

ΙΣΤΟΡΙΑ. Η επίσκεψη Καραμανλή στη Βόννη. Το ευρωπαϊκό “άνοιγμα” του 1975 για την σύσφιξη των σχέσεων με τη Δυτική Γερμανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή