Greece Is Θεσσαλονίκη. Ένα συλλεκτικό περιοδικό με όσα αγαπάμε στην πόλη.

Greece Is Θεσσαλονίκη. Ένα συλλεκτικό περιοδικό με όσα αγαπάμε στην πόλη.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν η ζωή επιστρέψει στην κανονικότητα, θα περάσει πρώτα από την πόλη που ξέρει να ζει. 

Δυο Θεσσαλονικείς συγγραφείς εμπνέονται από το δευτερο lockdown και μοιράζονται μαζί μας γλυκόπικρες ανθρώπινες ιστορίες που θα μπορούσαν να είναι αληθινές.

Τι περιμένει η Θεσσαλονίκη; Από τη μεταμόρφωση της αγοράς Μοδιάνο μέχρι τις συνεχείς αναπλάσεις που θα βελτιώσουν την ζωή των κατοίκων, τις νέες πιάτσες και όλα τα ωραία που πρόκειται να συμβούν στο άμεσο μέλλον και θα την ανανεώσουν καθολικά, η πόλη σύντομα θα επιστρέψει πιο δυνατή. 

Πώς θα ήταν το ιδανικό τριήμερο στην πόλη; Προτείνουμε ένα πυκνό πρόγραμμα για όσους θέλουν να την γνωρίσουν από την αρχή. Κάνουμε κράτηση στα νέα ξενοδοχεία της, επισκεπτόμαστε τα σπουδαία τοπόσημα για γρήγορα μαθήματα ιστορίας, συναντάμε δημιουργούς στα εργαστήριά τους, κάνουμε στάσεις για καφέ, ποτό και βόλτες ανάμεσα σε υπεραιωνόβια ερείπια. Έξι Θεσσαλονικείς προτείνουν υπέροχα σημεία της για να την δούμε σαν ντόπιοι, μόλις αρθούν τα μέτρα. 

Συστηνόμαστε με την νέα γενιά οινοποιών του μακεδονικού αμπελώνα. Με κατεύθυνση στα ανατολικά εξερευνούμε την Καλαμαριά, κάνουμε ημερήσια εκδρομή στο Χορτιάτη, το βουνό που εντυπωσιάζει όλες οι εποχές, και αφιερώνουμε μερικές ώρες -που αποδεικνύονται συναρπαστικές- σε μια περιήγηση στο Δέλτα Αξιού. 

Greece Is Θεσσαλονίκη

Ένα περιοδικό χωρίς ημερομηνία λήξης, αφιερωμένο στην πόλη και τους ανθρώπους της.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή