Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Γλυκές Αλχημείες, περιοδικό «Κ», Ταξίδια

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Γλυκές Αλχημείες, περιοδικό «Κ», Ταξίδια

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γλυκές Αλχημείες: Οι καλύτερες συνταγές για Comfort Χριστούγεννα 

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Γλυκές Αλχημείες, περιοδικό «Κ», Ταξίδια-1

Βρείτε τις καλύτερες συνταγές για Comfort Χριστούγεννα στις Γλυκές Αλχημείες

Ο Στέλιος Παρλιάρος και η ομάδα του αναγγέλουν πρώτοι τα Χριστούγεννα και μας χαρίζουν 45 μοναδικές γιορτινές συνταγές για ζεστές οικογενειακές στιγμές στο σπίτι. Στολίζουμε το δέντρο, ανάβουμε τα φωτάκια και απολαμβάνουμε ζεστές μυρωδάτες μπριός, γεμιστές με διάφορες κρέμες, που γεμίζουν το σπίτι αρώματα. Ετοιμάζουμε γλυκά σε μπολ αλλά και υπέροχες τούρτες, πλούσια σοκολατένια κέικ, τρούφες, cheesecake και άλλα πρωτότυπα γλυκά με κάποιο γιορτινό twist. Και «παίζουμε» τη μαμά μας στην έδρα της, φτιάχνοντας κουραμπιέδες, μελομακάρονα, σουσαμόπιτα, φοινίκια, ισλί και άλλα παραδοσιακά ελληνικά κεράσματα.

Από το τεύχος δεν θα μπορούσε να λείπει και μία συνταγή για βασιλόπιτα που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Και για τους πιστούς μας αναγνώστες, έχουμε ετοιμάσει μια ωραία αναδρομή στις καλύτερες στιγμές του περιοδικού και στις 10 καλύτερες συνταγές μας από τα 10 χρόνια κυκλοφορίας μας.

Οι «Γλυκές Αλχημείες» κυκλοφορούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου με την «Καθημερινή της Κυριακής»

 

Περιοδικό «Κ»: Οδοιπορικό στη δοκιμαζόμενη Θεσσαλονίκη

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Γλυκές Αλχημείες, περιοδικό «Κ», Ταξίδια-2

Στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» ο φωτογράφος του Reuters και συνεργάτης του περιοδικού Αλέξανδρος Αβραμίδης καταγράφει με τον φακό του την έρημη Θεσσαλονίκη στη κορύφωση της αγωνίας για την εξέλιξη της πανδημίας. Και η Αλεξία Καλαϊτζή γράφει για τη μεγάλη σιωπή που απλώνεται στους δρόμους και κάνει συντροφιά στους κατοίκους της πόλης που αγωνιούν. 

Διαβάστε, επίσης, μερικά από τα πιο εξομολογητικά γράμματα της Μαρίας Κάλλας. Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες και στα ελληνικά η πιο αποκαλυπτική έκδοση για την μεγάλη Ελληνίδα που παρουσιάζουμε στο «Κ» κατ’ αποκλειστικότητα. 

Και το κακό παιδί της βρετανικής τέχνης, ο Ντάμιεν Χερστ, έκλεισε τα 55 και θυμάται το παρελθόν του σε μια νέα έκθεση στο Λονδίνο. Ευκαιρία για ένα μανιφέστο για την σύγχρονη τέχνη!

Στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

 

Ταξίδια: Ειδικές Αποστολές

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Γλυκές Αλχημείες, περιοδικό «Κ», Ταξίδια-3

Στα Ταξίδια συναντάμε έναν Ολλανδό φωτογράφο που κατέγραψε τη μοίρα ενός χωριού στο Νότιο Καμερούν, διαβάζουμε για μια συγκλονιστική ταινία με πρωταγωνιστή έναν ελέφαντα της Σρι Λάνκα και γνωρίζουμε μια διεθνή ομάδα ταξιδιωτών που ανταλλάσσει συναρπαστικές ιστορίες απ’ όλο τον κόσμο.  

 

Κυκλοφορούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου με την Καθημερινή της Κυριακής

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή