Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Οινοχόος, Mancode, περιοδικό «Κ», Ταξίδια

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Οινοχόος, Mancode, περιοδικό «Κ», Ταξίδια

3' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Οινοχόος Δεκεμβρίου γιορτάζει με ελληνικά κρασιά

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Οινοχόος, Mancode, περιοδικό «Κ», Ταξίδια-1

Σε έναν δύσκολο χειμώνα, το κρασί δείχνει τον δρόμο και ο Οινοχόος που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή επιλέγει 200 ετικέτες για να πλοηγηθείτε πιο εύκολα.– Ελληνικά Cabernet vs ελληνικών Syrah: μια μάχη μόνο με νικητές!

– Δοκιμάζουμε πριν από σας για σας αφρώδη από την Ελλάδα και τον κόσμο και κάνουμε την καθημερινότητα νόστιμη και γιορτινή.

– Τεχνητή νοημοσύνη και εικονική πραγματικότητα στην υπηρεσία του οίνου!

– Ετοιμάζουμε εύκολες νοστιμιές που ταιριάζουν με τα κρασιά που μας αρέσουν.

– Σερφάρουμε στο Νέο Κύμα του Ελληνικού κρασιού και τιμούμε τους παραγωγούς που άλλαξαν τον σύγχρονο χάρτη του ελληνικού κρασιού.

– Το κρασί είναι συναίσθημα! Πέντε νέοι οινολόγοι δοκιμάζουν και περιγράφουν με τον δικό τους τρόπο.

– Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα punch και με τα δικά μας κάλαντα, που είναι οι οινικές μας επιλογές, σας ευχόμαστε καλές γιορτές.

Οινοχόος. Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

 

Mancode: Lucky New Year! Θα αγκαλιαστούμε ξανά

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Οινοχόος, Mancode, περιοδικό «Κ», Ταξίδια-2

Το χειμερινό τεύχος του MANCODE ατενίζει το νέο χρόνο με αισιοδοξία. Cover story ο Lucky Blue Smith, κατά κόσμον «Lucky», το New Big Thing στον κόσμο της μόδας, ο οποίος πριν καν μπει στην εφηβεία, είχε διεθνή καριέρα. 

Τον παρομοιάζουν με τον David Bowie, ο οποίος δεν εφηύρε ο ίδιος ένα μουσικό κίνημα, αλλά το ταλέντο και η «χάρη» του τον έκαναν διαχρονικό ίνδαλμα. Ο λόγος για τον  François Catroux, σημείο αναφοράς στη  διακόσμηση εσωτερικών χώρων τις τελευταίες δεκαετίες.                              

Καταγράφουμε τις δύο μεγάλες εμμονές του Γάλλου σκηνοθέτη Luc Besson: τις femme fatale ηρωίδες και τις γοητευτικές δολοφόνους. Ο συνδυασμός τους δίνει δυνατές σκηνές δράσης με τις γυναίκες να πρωταγωνιστούν.     

Ο Jeremy Clarkson δηλώνει ερωτευμένος με την custom και vintage Alfa Romeo GTA-R δημιούργημα των Alfaholics, που δοκιμάζει σε αυτό το τεύχος.

Η  Anya Taylor-Joy θα είναι η νέα σταρ μετά την εξαιρετική εμφάνισή της στη σειρά του Netflix «The Queen’s Gambit»;

Ο διεθνής εικαστικός Κώστας Βαρώτσος σε μια αποκλειστική, εφ’ όλης της ύλης,  συνέντευξη συζητά Περί Τέχνης με τον Λάμπη Ταγματάρχη. Μιλά εκ βαθέων για την καλλιτεχνική του πορεία, την τέχνη του σήμερα και τις συνέπειες της πανδημίας στον πολιτισμό.

Η σχεδιάστρια των ανδρικών συλλογών του Οίκου Hermès, Véronique Nichanian διηγείται για ιστορίες μόδας και έμπνευσης σε μια  αποκλειστική συνέντευξη στον Γιώργο Αρχιμανδρίτη. 

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

 

Περιοδικό «Κ»: Ένα νέο μουσείο γεννιέται

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Οινοχόος, Mancode, περιοδικό «Κ», Ταξίδια-3

Στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» ξεναγούμε τους αναγνώστες μας στο νέο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, που θα ανοίξει τις πόρτες του στο πρώην Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης των Αγώνων του 2004 στο Μαρούσι με πρωτοβουλία της Lamda Development όταν φυσικά το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες στη χώρα.

Μια ολόκληρη γενιά βρήκε τον δικό της τρόπο να εκφράζεται σε εποχές κοινωνικής αποστασιοποίησης. Το TikTok, το ταχύτατα ανερχόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε στους νέους περισσότερη δύναμη από όση φανταζόταν ποτέ ένας 16χρόνος. Στην Ελλάδα οι δύο καραντίνες εκτόξευσαν τη δημοφιλία του νέου μέσου. Καλώς ήρθατε στον τρελό κόσμο του TikTok.

Διαβάστε επίσης μια απροσδόκητη «συνάντηση» του Ντιέγκο Μαραντόνα με το σύμπαν του μαγικού ρεαλισμού της Λατινικής Αμερικής. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου «συναντά» τον Μάρκες, τον Κάστρο και τον Τσε, τον Μπόρχες, την Εβίτα, τον Κάρλος Γαρδέλ, τον Γκαλεάνο.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 6 Δεκεμβρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

 

Ταξίδια: Ιδέες για δώρα που μας ταξιδεύουν

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Οινοχόος, Mancode, περιοδικό «Κ», Ταξίδια-4

Αυτή την παράξενη χρόνια το σπίτι θα είναι ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων. Γι’ αυτό τον λόγο επιλέξαμε και σας προτείνουμε προτάσεις δώρων που θα το αναβαθμίσουν αισθητικά και παράλληλα θα σας ταξιδέψουν, καθώς ο σχεδιασμός τους κρύβει όμορφες ταξιδιωτικές ιστορίες. Διαλέξαμε επίσης νέες εκδόσεις για τη λίστα με τις αποδράσεις του 2021, ιδιαίτερα αντικείμενα από τα πωλητήρια των μουσείων αλλά και αξεσουάρ για όσους αγαπούν τα σπορ στην ύπαιθρο.

Κυκλοφορούν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με την Καθημερινή της Κυριακής

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή