Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: 137 προτάσεις για πολύτιμα δώρα για αυτές τις γιορτές

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: 137 προτάσεις για πολύτιμα δώρα για αυτές τις γιορτές

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά το HOURS φιλοξενεί στις σελίδες του πρωτότυπες φωτογραφίσεις με επιλογές ρολογιών, κοσμημάτων και αξεσουάρ που υπάρχουν στην ελληνική αγορά και μπορείτε να προσφέρετε στους δικούς σας ανθρώπους ή και στον εαυτό σας. Σε ένα πλούσιο αφιέρωμα 30 σελίδων θα βρείτε τα ωραιότερα δείγματα υψηλής ωρολογοποιίας και μοναδικά κοσμήματα κορυφαίωνδημιουργών, πλαισιωμένα από πολυτελή αξεσουάρ, δερμάτινα αντικείμενα και είδη γραφής, για άνδρες και γυναίκες.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε 65 νέα μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2020 και ξεχώρισαν για την έντονη προσωπικότητα, τη μηχανική πολυπλοκότητα, τη συλλεκτική τους αξία, τη σχεδιαστική απλότητα και φινέτσα τους.

Ακόμη, στην ενότητα PRIMETIME, θα βρείτε έναν συνοπτικό οδηγό αγοράς, με 60 προτάσεις ρολογιών για όλα τα βαλάντια, ανά κατηγορία: Classic, Sport, Casual και γυναικεία High-end και Fashion.

Στο HOURS που κυκλοφορεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, μαζί με την Καθημερινή.

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: 137 προτάσεις για πολύτιμα δώρα για αυτές τις γιορτές-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή