Στείλτε μας την ιστορία του δικού σας «Καθημερινού Ήρωα»

Στείλτε μας την ιστορία του δικού σας «Καθημερινού Ήρωα»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O χρόνος που φεύγει ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για πολλούς από εμάς. Κάποιοι έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, άλλοι αρρώστησαν ή έμειναν άνεργοι, ενώ όλοι αναγκαστήκαμε να δούμε τη ζωή μας διαφορετικά. Συγχρόνως, φέτος υπήρξαν άνθρωποι –ίσως περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά– που με τις πράξεις καλοσύνης τους κατάφεραν και έκαναν τον κόσμο λίγο καλύτερο και γέμισαν με κουράγιο τις σκοτεινές μας ημέρες.

Η «Καθημερινή» σάς προσκαλεί να προτείνετε τον δικό σας «καθημερινό ήρωα» του 2020. Μοιραστείτε μαζί μας την ιστορία ανθρώπων που γνωρίζετε και βρίσκονται στη ζωή σας, των οποίων οι πράξεις ηρωισμού και η αφοσίωσή τους σας γέμισαν με ελπίδα τη χρονιά που πέρασε.

Στείλτε στο [email protected] μέχρι τις 21/12 μια σύντομη περιγραφή του ήρωά σας (100-200 λέξεις) και τους λόγους της πρότασής σας.

Θέλοντας να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά ίσως και να εμπνεύσουμε και άλλους να γίνουν ήρωες με τον δικό τους τρόπο, θα επιλέξουμε τις πιο ιδιαίτερες ιστορίες και θα τις παρουσιάσουμε τον Ιανουάριο στην «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή